Urheiluvälineitä sopuhintaan

Uinti, hiihto, luistelu, tanhu ja pyöräily kuuluvat pohjoisen leveyspiirin kansalaistaitoihin. Niihin, jotka on opittava helpon tai vaikeamman kautta. Vai olikohan tuossa listassa jotain liikaa?

Olen sopinut Pikku N:n kanssa, että otamme tänä talvena luistelun kunnon käsittelyyn ja ensi talvena iskemme murheenkryynin, murtsikan kimppuun. Poika pysyy jo toki pystyssä jäällä ja pystyy liikkumaankin. Kunhan tekniikka saadaan kuntoon, sitten hankimme mailat kumpaisellekin.

Lapset ja mieheni tekivät alkuviikosta retken Helsingin Sportti-Divariin ja saivat sieltä Pikku N:lle ja mulle hokkarit sekä käytetyt, hyväkuntoiset hiekkahousut alle 40 eurolla. Miss N:n uusista luistimista maksettiin vaihdossa 12 euroa. Uskon, että tulemme tekemään sinne porukalla uuden retken viimeistään ensi syksynä, kun aloitamme Poppariperhe ladulle 2014/2015 -kampanjan.

Käyttäkää Sportti-Divareita. Viekää sinne vanhoja, hyviä vermeitänne ja tehkää loistolöytöjä murto-osalla siitä hinnasta, minkä muuten kantaisitte urheilukauppaan.

PS. Saamani hokkarit ovat parhaat luistimeni ikinä!

Tästäkin on jo yli parikymmentä vuotta. Aina yhtä kaunis...


Ei kommentteja