Salikortti taskussa


Uudella lähikuntosalilla pyörähtäminen lohkaisi lauantaipäivästä ison siivun. Ainoat hikipisarat tulivat kuitenkin liian lämpimistä ulkovaatteista, ei laitteissa rehkimisestä.

Avajaismegatarjous 9,90 e/kk oli saanut lähitienoon liikkeelle. Mieheni oli mennyt jonottamaan omaa salikorttiaan jo heti paikan avauduttua ja oli hieman yli kahden tunnin jonotuksen jälkeen jo miltei tiskillä. Liityin lasten kanssa uimareissun jälkeen seuraan. Koskapa olen perusluonteeltani kiltti, en kiilannut jonon kärkeen ja työntänyt hänelle kouraan täytettyä lomakettani, vaan menin kiltisti jonon perälle. Vaihdoimme lennossa lapset vanhemmalta toiselle.

Mietin jonottaessani monta monituista kertaa josko siinä oli mitään järkeä. Sain kuitenkin tehtyä samalla töitä ja jonotusseura oli oikein mukavaa. 2 tuntia 40 minuuttia myöhemmin mulla oli kädessäni Fitness24Seven-salin jäsenkortti.


Kävin testaamassa salin ensimmäisenä varsinaisena aukiolopäivänä. En ole varmaan koskaan nauttinut salitreenauksesta samalla tavalla. Satuin käymään siellä rauhallisena hetkenä, joten pääsin hyppäämään laitteelta toiselle ilman odotteluita. Mikä parasta, happi ei loppunut kesken edes juoksumatolla lämmitellessäni.

Punttis sijaitsee sopivasti lasten futiskentän vieressä, eikä sinne ole kotoa mahdoton matka. Naisten puoli on mukava lisä, sillä olen edelleenkin arka hiirulainen vapaiden painojen keskellä. Nyt pitää vain merkitä salitreenit juoksujen lomaan, jotta ne tulevat varmasti tehtyä. Juoksu kun jyrää helppoudessaan helposti kaiken muun.


Valitsin kolmoskaapin, tietty!

Ei kommentteja