Töissä taas


Hyvä olla taas toimistolla. Tokihan loma on ihmisen parasta aikaa, mutta ei mulla normiarkeakaan vastaan ole mitään. Vielä kun koulut alkavat, niin elämässäni on taas tuttu järjestys.

Upeista kesäsäistä tulee nautittua vain toimistoaikojen ulkopuolella, sillä oli toimistolla vaatetus mikä tahansa, viimeistään puolilta päivin olen kuumuudesta vetkale. Ei auta, vaikka ensi töikseni avaan aamuisin ikkunat kolmeen ilmansuuntaan. Eteläaurinko ei anna armoa.

Päätin aloittaa lounaseväiden suhteen ryhtiliikkeen, mutta se antaa vielä odotuttaa itseään. Miten vaikea on saada pilkottua salaattiainekset rasiaan valmiiksi? Hätävarana mulla on toki kaapissa erilaisia puuroja, eli nälkään en sentään nuukahda.

Suurin osa työkavereista lomailee vielä, joten nyt on hyvä sauma alustaa syksyä ja peräti ensi vuotta. Minne se aika katoaakaan? Pari viikkoa sittenhän mä aloitin tämän duunin ja eihän loman alusta voi olla muutamaa tuntia kauempaa.


Konttorikelpoisten vaatteiden kanssa on sama juttu kuin eväiden. Tosin sillä erotuksella, että on mulla ollut tähän asti joka päivä vaatteet päällä. Joka tapauksessa nekin pitäisi laittaa valmiiksi jo edellisenä päivänä. Kotikonttorissa oli omat hyvät puolensa. 

Ei kommentteja