Adidaksen outletit Tallinnassa ja Tukholmassa


Kävimme kuukausi sitten juhlistamassa pojan synttäreitä päivämatkalla Tallinnaan. Meillä oli kaksi suunnitelmaa pikavisiitille. Pitäisimme hauskaa kaksistaan ja kävisimme tsekkaamassa hieman keskustan ulkopuolella sijaitsevan Adidaksen Outletin.Tallinna

Satamasta olisi lähtenyt bussi suoraan outletin tietämille, mutta ei juuri tuona päivänä. Toinen bussi, nro 23, lähti keskustasta ja kuin sattuman oikusta satuimme oikealle pysäkille Solaris-kauppakeskuksen kylkeen vain minuuttia ennen sen lähtöä. Kaiken lisäksi bussilipullamme oli voimaa juuri kahden edestakaisen matkan verran. Meillä oli onni matkassa mukanamme. 

Marsin pysäkiltä oli kivenheiton verran Adidaksen Outletiin  (Tammsaare tee 60). Bussimatkaan vierähti 17 minuuttia. 

Addun liikkeestä oli mahdollista tehdä todellisia löytöjä, jos oli joustava toiveidensa kanssa. Ostoslistallamme oli katu-uskottavat sneakerit/lenkkarit lapsille järkevään hintaan ja ne me saimmekin. Myönnettäköön, että oma duunikenkävarastoni kasvoi myös outletkäynnin myötä. 

Pääsimme tsekkaamaan myös samasta pihasta löytyvät Niken ja Reebokin outletit. Jälkimmäinen oli verrattaen vaatimaton, mutta Nike oli satsannut erityisesti kenkiin. Oli oikeastaan onni, ettei meillä ollut enempää aikaa syvemmälle tutkimiselle, sillä ostoksiin budjetoidut pelimarkat oli miltei käytetty. Pitihän meidän vielä saada kotiin ruokatuliaisiakin, eli Karumseja ja mustaa leipää. 

Tallinnassa kuljimme bussilla, Tukholmassa lautalla.

Tukholma 

Lapset ovat taas kerran viettäneet hiihtolomaa kotosalla. Me vanhemmat nappasimme kuitenkin työviikosta yhden päivän päästäksemme lasten kanssa kävelylle Tukholmaan.

Sen sijaan, että olisimme karauttaneet keskustaan, kävelimme Viking Linen terminaalista puolisentoista kilometriä Hammarby Sjöstadin (maksuttomalle) lautalle ja jatkoimme lyhyen merimatkan jälkeen Adidaksen Outletiin (Hammarby Alleé 95). Poitsu sai 80 % alesta uudet plääkät ja mieheni löysi talvijuoksuhousut, joiden oikeaa kokoa ja kukkarolle sopivaa hintaa hän on etsinyt jo jonkin aikaa. Muhun tuhlattiin 5,50 €, eli juoksuvyön verran. Kuten kaikissa outleteissä, täälläkin pitää olla hintatietoinen. Saatan plärätä läpi normitangot, mutta varteenotettavat ostokset löytyvät miltei aina ainoastaan aleprossakylttien alta. 

Olemme käyneet Tukholman outletissä jo useamman kerran, mutta lähioutlet Vantaalla meillä onkin vielä kokematta. Ei oikein innosta laittaa bussimatkoihin yksien aleplääkkien verran euroja, joten odottelemme loistavia pyöräilykelejä ja tietty myös urheiluvaatetäydennystarpeita. Siitä reissusta voimmekin tehdä koko päivän seikkailun lukuisine evästaukoineen. 

Suoraviivaisesti kartalta katsottuna kävelimme päivän mittaan hieman päälle kahdeksan kilometriä. Käytännössä se oli kuitenkin lähempänä kymmentä ellei ylikin. Teki meille kaikille hyvää!

Ei kommentteja