DNS


DNS - Did Not Start. Peruin Paavo Nurmi Maratonille menon. Kirjainyhdistelmänä DNS on vähän iisimpi kuin DNF, jossa joutuu tekemään päätöksen keskeyttämisestä hetkessä. Nyt mulla on ollut hyvin aikaa funtsia lähdenkö vai enkö. Silti lopullinen päätös kirpaisi.


Sen sijaan, että hermoilisin parhaillaan matkakassin pakkaamisen kanssa, katson sivusilmällä Ruotsin Idolia. Haluaisin olla huomenna starttiviivalla jännittämässä tulevaa juoksua yhdessä Satun kanssa ja nähdä puolikkaan juosseen Anskun maalissa. Täytyy lohduttautua sillä, että seuraavalla kerralla maratonnautinto on varmastikin tuplakokoinen. 

Lauantaiksi on luvassa sadetta, ainakin Turussa. 


Olen jättäytynyt maratonilta vain kerran aikaisemmin, keskeyttänytkin olen kertaalleen. Molemmilla kerroilla lapsi meni juoksun ohi, nyt taas tavoitteenani on pysyä koronaepidemian jyllätessä terveenä. Uskon, että järjestäjä tekee kaikkensa turvallisuuden eteen, mutta kuten aiemminkin mainitsin, suurin riski saada korona on oma huolimattomuuteni kisan tuoksinnassa. 


Kuntohuipun metsästyksen sijaan keskityn toistaiseksi peruskestävyyden parantamiseen. Vauhti ja sykkeet ovat nousseet juoksukauden edetessä turhan paljon jopa kevyillä lenkeillä, joten nyt on sopiva hetki laittaa jäitä hattuun. Tulen katsomaan kisa kerrallaan osallistunko vai enkö. Punnitsen mielessäni, onko mun välttämätön osallistua maratonille näin koronan keskellä. Tällä kertaa vastaus oli vankka "ei". 

Keskityn nyt perheeseen, duuniin ja rauhallisiin lenkkeihin. 

Ei kommentteja