Horoskooppeja valikoiden

Horoskooppeja on huba lukea silloin tällöin. Ne kuuluvat sarjaan hauskaa ja harmitonta hömppää. 

Kävin katsastamassa Anna&Ellit-sivuilta mitä vuohen vuosi tuo rotalle. Tiedä häntä, onko löytämäni horoskooppi sen luotettavampi kuin mikään muukaan, mutta sieltä löytyi osuvia juttuja. Varsinkin, kun pätkät erottaa kokonaisuudesta, saa varmasti mieleisensä ennustuksen alkaneelle päkäpään työvuodelle:

"Rotta tulee Vuohen vuonna huomaamaan, etteivät asiat suju aina helposti. Vaikka vuoteen kuuluu omat haasteensa, se on kokonaisuudessaan myös hyvin palkitseva. Edessä häämöttää mahdollisuuksia, joita kannattaa odottaa ilolla. Osaat olla luova ja käyttää mielikuvitustasi, ja se kantaa sinut tänä vuonna erityisen pitkälle. Kun teet töitä onnesi eteen, huomaat tulokset etenkin työelämässä...

... Korkeat standardit ovat aina jokseenkin määrittäneet elämääsi, mutta tänä vuonna sinun on pakko hyväksyä se, että kaikki ei mene aina suunnitelmien mukaan. Määrätietoisuus ja teot ovat tarpeen, mutta muista kaiken kiireen keskelläkin huolehtia itsestäsi ja rentoutua. Tässä auttaa parhaiten jokin ajatuksia tasapainottava harrastus ja se, ettet ole liian vaativa itsellesi tai läheisillesi...

...Tänä vuonna edessä saattaa olla työpaikan vaihto tai uudenlainen projekti, ja saattaa ottaa aikansa, ennen kuin löydät uusissa kuvioissa oman tapasi toimia. Kiinalainen horoskooppi kuitenkin ennustaa, että työsi palkitaan, kunhan vain jaksat ponnistella tavoitteidesi eteen. Erilaisia mahdollisuuksia tarjoutuu nyt kerralla useampia, joten on tärkeää valita niistä ne, joissa sinulla on parhaimmat mahdollisuudet menestyä."

Uusi duuni? Oman onneni seppä? Juoksu tasapainottajana? Näissä aineksissa ei ole hurjasti uutuusarvoa, mutta muistutus siitä, että ahkeruus kantaa hedelmää, ei ole koskaan turha. Pitääpä muistaa ynnätä vuoden tapahtumat kun siirrymme vihdoin vuohesta apinan vuoteen.

Viimeviikkoista vuohen vuoden tunnelmaa Paasikivenaukiolta. 

Ei kommentteja