"Ja seuraava potilas, kiitos..."

Lapset ovat olleet sairaana keskimäärin kerran vuodessa. Viimevuotiset sairaspäivät edellisen työnantajani leivissä muistan liiankin hyvin. Sain ilmoituksen helmikuun alussa sairastuvalle, että suuri osa yrityksen Suomen toiminnoista oli myyty kilpailijalle. Työntekijöitä taisi siirtyä siinä rytäkässä hieman yli 50 toisen yrityksen palvelukseen. Elokuussa oli toisen lapsen sairastelun aika. Silloin loppuosa, eli 10 henkeä sulautettiin osaksi konsernin toista yritystä. Yt-neuvottelujen alkaessa edellisvuonna olin maratonmatkalla Tukholmassa, eli sitä ei voitu laittaa sairastelun piikkiin.

Pikku N sai ilkeän lensuni ja päivystän hänen kanssaan kotosalla tänään. Jännityksellä odotan tuleeko sairaspäivän aikana maanjäristys vai alkaako taivaalta sataa kultakolikoita. Se on ainakin varma, että yskimme, aivastelemme ja niistämme täällä stereona. Huomenna on isän hoitovuoro. Toivottavasti äänimaailma on silloin toinen.

Päivän kuva on napattu Tukholman matkalla Elsa Beskow -tuotteita mainostavasta julisteesta. Satuhan on kaikkien tuntema Ollin hiihtoretki. 


Ei kommentteja