Pipo on passeli lisä pakkasessa

Pääsin sunnuntaiaamuna todistamaan uudenlaista autotörppöyttä. Kuski tiiraili liikennettä ison karvahuppunsa uumenista. Kun päätä piti kääntää, hän näki vain huppunsa tikkivuoren. Näin lyhyellä kävelymatkalla näitä sankareita kolme kappaletta. Onneksi tajusin antaa jokaiselle tietä risteyksessä. Toivottavasti tyhmyys ilmenee vain kolmen ryppäinä.

Kotinurkilla havaitsemallani koiran ulkoiluttajalla ei ollut edes karvahuppua takissaan. Pipon kaltainen viritelmä oli, mutta korville se ei yltänyt. Paksuutensa puolesta tuolta pipolta saisi varmasti paremmin suojaa porottavaa aurinkoa vastaan. Tullessaan ulos porttikongista nainen alkoi saman tien huutaa koiralleen: "PISSAA JO! PISSAA PISSAA! NO PISSAA NYT, TÄÄLLÄ ON KYLMÄ! TUU JO! PISSAAAA! MÄ JÄÄDYN!"

Mitäs sanotte, pissaako koira sitä nopeammin mitä enemmän sille karjuu?


Lux Helsinki on levittänyt jälleen valohoitopisteitä pitkin Helsingin keskustaa. Sain näpsäistyä vain yhden kuvan Esplanadin puiston läpi kävellessäni ennen kuin kännykkäni hyytyi pakkaseen. Täytynee varata mukaan tarpeeksi aikaa, kuumaa kaakaota, oikea kamera ja naparetkeilijän vaatteet kun teemme viikonloppuna perinteisen Lux Helsinki -kiekan

Ei kommentteja