HHM-arvonta


Niinhän tässä nyt taas kävi, että ilmoittauduin ja pääsin jälleen kerran HHM:lle jänikseksi.  En siis havittele vielä tässä vaiheessa kautta enkkoja, vaikka olinkin vielä alkukaudesta suunnitellut toisin, vaan yritän auttaa muita juoksijoita saavuttamaan omat tavoitteensa.

(Postauksen kuvat ovat vuoden 2017 ja 2018 HHM:lta.)

Jos sinun tai bestiksesi nimeä ei löydy vielä 8.6. juostavan Helsinki Half Marathonin lähtölistalta, niin nyt on mahdollista voittaa paikka alkukesän huippupuolikkaalle. Hoka One One lahjoitti blogilleni yhden osallistumisen arvottavaksi. 

Toimi näin:

Kerro blogipostauksen kommenttikentässä unelmiesi juoksusäästä. Osallistuminen arvotaan kaikkien kommentin jättäneiden kesken lauantaina 18.5. Likkojen lenkin yhteydessä olevalla Hoka One One Test Run -pisteellä. Onnettarena toimii joku ihanista Hoka-lähettiläskollegoistani. Julkaisen voittajan nimen blogissani, kunhan kotiudun Tampereelta Test Runin jälkeen takaisin kotosalle. 

Hoka One Onen pisteeltä kannattaa napata Hokat testattavaksi. Test Runin ansiosta löysin itselleni aikanaan sopivat lenkkarit jalkojeni pelastajaksi. Kuvassa tallipäällikkö Tuukka. 

Hankin oman osallistumiseni HHM:lle jo hyvissä ajoin viime vuoden puolella. Taidan vaihtaa mieheni nimen omani tilalle, joten jänistelyni ansiosta myös hän pääsee korkkaamaan juoksukautensa. Kaipa tämä on niitä paljon puhuttuja win-win -tilanteita. 


7 kommenttia

 1. Paras juoksusää on joko ensimmäiset kevätauringon sävyttämät illat kun asfaltilta hiekat lakaisu ja tuuli kuiskii alkavasta kesästä. Vielä ei kuitenkaan liian kuumaa.
  Tai sitten joku Jäätävä räntäsade jolloin kaikki järjen ääni käskee jäämään viltin alle, mutta lenkin jälkeen tunnet olosi maailman kuninkaaksi ❤️
  -Paukku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paukku onneksi järjen äänen saa sammutettua <3 Mä tunnen jo nenässäni keväisen lenkkisääsi tuoksun.

   Poista
 2. Silloin on sää kohdillaan kun saa juosta shortseissa ja hihattomassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sitä aikaa minäkin kaipaan. On niin helppo lähteä lenkille, kun ei tarvitse laittaa tuhatta kerrosta päälle.

   Poista
 3. Susannan puolesta laitan hänen kommenttinsa tänne. Teknisistä syistä ei saanut sitä itse esille: "Mulle paras juoksusää on keväällä, kun ei ole vielä lämmintä ja luonto tarjoaa sata vihreän eri sävyä."

  VastaaPoista
 4. +10, poutaa, tuuletonta :).

  VastaaPoista
 5. Mulle paras keli on viileää, tuuletonta eikä pieni tihkusadekaan haittaa. T. Laura

  VastaaPoista