Legot - rauhallisen joulupäivän pelastus

Rakastan joulupäivää. Silloin saa vain olla. Riittää, että jossain vaiheessa taikoo pöytään jotain syötävää. Muuten kaikki puuhastelevat omiaan. Toki välillä pitää erottaa riitapukarit toisistaan.

Joulupukki tietää rauhallisen joulun salaisuuden. Sen verran monta Lego-pakettia löytyi lahjapaljoudesta. Hämmentävää, miten pitkään lapset voivat puuhastella Legojensa kanssa, eikä niiden rakentelu ole kärsimystä aikuisellekaan. Mieluummin rakentelen Lego-mökkejä olohuoneessamme, kuin hiekkalinnoja lähipuistossa.

Yhdestä Lego Friends -laatikosta löytyi harvinaisuus, joulutontun murjoma legopala. Olisi mielenkiintoista tietää, miten Lego on saatu muotoiltua näin mutkalle. Ehkä joulustressi kasvoi tonttuparalle liian suureksi ja laadunvalvonnasta vastaava tonttukaveri joutui viemään hänet hetkeksi ulos rauhoittumaan. Vai olisikohan jouluelefantti meinannut astua Legon päälle ja raapaissut sitä samalla kynnellään?

Aika monta selitystä keksin, mutta mikään ei mennyt lapsiin täydestä. Kuulemma tontuilla ei ole joulustressiä vaan ainoastaan mammoilla ja papoilla.

Berliinistä löytyi ihana "karkkikauppa". Legot olivat esillä kuin houkuttelevat irtokarkit. Ostosten teosta oli tehty helppoa: valitse mieluisen kokoinen muki, täytä se ja mene kassalle. 
Ei kommentteja