Joululahjan perässä juoksua

Kävimme tulevan eskarilaisemme kanssa ihmettelemässä koulutarvikehysteriaa Akateemisessa Kirjakaupassa. Pakenimme sitä Stockan Outletin kautta.

Lyhyen läpikulun aikana lapsi bongasi alelaarista hetkessä J.Lo-Barbien. Hän ihaili sitä aikansa ja sanoi toivovansa juuri sellaista lahjaksi. En ole juuri nyt järin innostunut ex tempore -lahjoista, joten ehdotin, että tuollaistahan voisi pyytää vaikka joululahjaksi. Loistoajatuksessa oli kuitenkin yksi mutta. Barbie oli viimeinen laatuaan ja todella hyvässä alennuksessa. Miten saisin sen varmasti, jos kävisin ostamassa sen iltalenkilläni?

Onneksi joulupukki on kova juttu perheessämme - ainakin vielä tovin. Niinpä kiikutin nuken kassalle ja pyysin varaamaan sitä iltaan, jotta joulupukki voi tulla noutamaan sen. Myyjä ihmetteli hieman joulupukkihöpinöitäni, mutta teki niistä huolimatta tai kenties juuri niiden takia poikkeuksen aletavaroiden varauksen tiimoilta.

Kävin hakemassa Jenniferin iltalenkilläni. Helteessä hölköttelyn jäljiltä olin kaikkea muuta, kuin raikas ja puhtoinen. Silti myyjä tuntui tunnistavan mut jo kaukaa. Hän muisti heti mainita joulupukin, kun pyysin varaamaani J.Lota.

Nukkumaanmennessä pikkuinen muistutti, että joulupukille pitäisi laittaa tekstari Stockan Outletissa odottavasta Barbiesta. Veikkaanpa, että kunhan ensimmäinen eskaripäivä on takana, meillä aletaan odottaa kuumeisesti joulua.

Ti 11.8. | 6,2 km | 32:05 | Kevyttä juoksua ilta-auringossa


Ei kommentteja