Taukojumppaa


Töissä on taas hektinen päivä ja paikat ovat jumissa edellisen päivän vauhtivedoista. Taisi taas kerran jäädä venyttelyt tekemättä?! Koneelta kuuluu muistutusääni ja näytölle ilmestyy taukojumppamuistutus. Nousen ylös ja teen perässä videolla näkyvät kolme liikesarjaa. Kolmen minuutin kuluttua olen taas työn touhussa, mutta huomattavasti virkeämpänä.

Duunissamme otettiin pariksi kuukaudeksi koekäyttöön Cuckoo-taukoliikuntasovellus. Olen kerännyt viikkojen mittaan lukuisia kookospähkinöitä, eli pisteitä tililleni ja olen edennyt virtuaalisella polulla yli 40 askelen verran. Muutakin mukavaa olen saanut matkan varrella:

  • Olkapääni ei rutise enää yhtä pahasti kuin vielä pari kuukautta sitten.
  • Pääni kääntyy jälleen vaivatta niin oikealle kuin vasemmalle. Pöllöksi en ole kuitenkaan vielä muuttunut. 
  • Lonkkani ovat nuortuneet ainakin neljän vuoden verran. 
  • Juoksusta jäykistyneet koipeni saavat venytyshoitoa muulloinkin, kuin lenkin jälkeen. 

En ole ottanut ihan kaikkia sovelluksen ominaisuuksia käyttööni. Välillä turhankin kilpailuhenkisenä olen jättänyt työkavereideni haastamisen väliin, enkä ole jumpannut yhdessä muiden kanssa. Olen pitänyt virkistäviä Cuckoo-taukoja oman työhuoneeni rauhassa, mutta olen varmasti hyppimiselläni ja huitomisellani ilostuttanut toimiston ulkopuolella liikkuvien arkea, sillä olen pimeän aikaan parrasvaloissa, kun tietystä suunnasta katsotaan.


Voisin toki tauottaa päivääni ilman Cuckootakin, mutta jos ihan totta puhutaan, jumppailuni rajoittuisivat kahvikupin kurottamiseen ylähyllyltä. Ja sen kerran kun hyödyntäisin tauon liikkumiseen, tekisin varmasti taas niitä samoja liikkeitä, joita olen tehnyt jo 90-luvulla. Tarvitsen yksinkertaisesti jonkun näyttämään, millä kaikilla keinoilla saan virkistettyä kroppaani monipuolisesti.

Testaa vaikka itse, millaisia uudenlaisia virikkeitä helppokäyttöisellä Cuckoolla on antaa työpäivääsi. Lue sovelluksesta lisää tästä linkistä ja kokeile kaksi viikkoa ilmaiseksi: https://www.cuckooworkout.com/kokeile/


ps. Tämä(kään) ei ole maksettu mainos, vaan haluan jakaa tietoa mielenkiintoisista tuotteista ja palveluista.

Ei kommentteja