Palkintopöksyjä ulkoiluttamassa

Niinhän se oli, etten voita ikinä mitään. Nyt kuitenkin onnetar osui kahdesti samaan osoitteeseen. Voitin Sports Ladyn lukija-arvonnassa lahjakortin Gazozin nettikauppaan.

En ole aiemmin testannut Under Armourin urheiluvaatteita, mutta nyt siihen oli loistava tilaisuus. Valinta oli vaikea, mutta päädyin UA:n kompressiojuoksutrikoisiin, sillä pitkistä trikoista on ollut pula jo pidemmän aikaa.

Pöksyt toimivat hyvin lauantaisella yöjuoksulla Kaivarin ympäri. Kunhan saan kiristettyä vyötärönauhan sopivan kireäksi, uskon, että näistä tulee uskolliset juoksukamuni syksyn viileneviin iltoihin. Housut olivat yllättävän väljät ollakseen kompressiotrikoot. Se tosin lisäsi juoksutrikoiden mukavuutta, sillä niitä ei oikeastaan edes huomannut juostessa lainkaan.

Gazozilta tilaaminen ja tuotteen toimitus sujuivat todella jouhevasti. Suosittelen lämpimästi!

Ja vielä muistutukseksi Sport & Wellness Blog Award -äänestys. Listoilta löytyy niin Sports Lady kuin monta muutakin kiinnostavaa blogia. Käy äänestämässä lemppariasi!

La 6.9. | 7 km | 39 min
juoksuttajana Lorden Buzzcut Season ja muut yöllisen tunnelman luojat levyltä Pure Heroine. Jos olisin juossut puolisen kilometriä lyhyemmän kiekan, levy ei olisi loppunut kesken juoksun. 

Klippania ei erottanut kunnolla yön pimeydessä. Sen sijaan kesäisellä laivamatkalla pääsimme ihailemaan saarta toiseltakin puolelta.


Ei kommentteja