Paperitöitä ennen maratonia

Berliinin maratonin järjestäjillä on nyt kirjoissa ja kansissa yhteyshenkilöni tiedot siltä varalta, jos minulle käy juoksun aikana jotain ja joudun sairaalahoitoon tai lääkärin pakeille. Raapustan vastaavat tiedot vielä juoksunumeroni takapuolelle kroonisten sairauksien ja lääkityslistauksen seuraksi.

Maratonmatkalla lasten kanssa ollessamme kyhään viime minuuteilla ennen majapaikasta lähtöä vapaamuotoisen sepustuksen siitä, kenellä on oikeus viedä lapset takaisin kotimaahan ja keille lapset voi luovuttaa, jos emme voikaan tulla maratonmatkalta yhtä matkaa lapsiemme ja hoitajien kanssa.

Liittyi paperi terveyteen tai lastenhoitoon, näitä täyttäessä nousee pala kurkkuun. Maraton ei ole läpihuutojuttu. Se on pitkä matka, jonka aikana hyväkuntoisellekin voi sattua yllätyksiä.

Tähän asti lupalapun kirjoittaminen on osoittautunut turhaksi. Onneksi näin. Tulevalla maratonilla voin käyttää viimeiset hetket ennen majapaikasta poistumista vaikka kengännauhojen solmimiseen. Lapset ovat saaneet halit jo Helsingissä. He odottavat maratoonarivanhempiaan kotona hyvässä hoidossa.

Ei kommentteja