Kevät vai takatalvi?

Erehdyin aamulla huikkaamaan sängyissään aamukoomassa makaaville lapsukaisille, että ulkona sataa lunta. Voi sitä huudon määrää. En ole selvästikään ainoa perheessämme, joka odottaa kuumeisesti kesähelteitä. 

Postipoika toi tulessaan Ikean uuden kesäesitteen. Tuntui koomiselta selailla sitä samalla, kun taivaalta tippui räntää useamman päivän tarpeiksi. Herra Ikea on kuitenkin harvinaisen oikeassa. Kesä on tosiaan ihan kulman takana. Tosin kortteli taitaa olla aika julmetun iso. Sinne on vielä jonkin verran kuljettavaa, mutta joka päivä olemme aina vain lähempänä. 

Onneksi sään herrat päättivät vaihtaa sadepilvien suuntaa ja saimme lopulta passelin kevätillan. Lunta, aurinkoa ja astevaihteluita. Maaliskuu ei todellakaan ole tylsän tasainen. 


Myin FB-kirppiksellä lasten välikausihousut. Ostaja olisi mieluusti noutanut ne vaikkapa viikonloppuna, mutta tarjosin kotiinkuljetuspalvelua. Ja miksikö? Halusin varmistaa, että tuntuvasta puhurista huolimatta lähden lenkkipolulle lasten mentyä nukkumaan. Enkä kadu hetkeäkään! 

Menomatkaan meni 18 minuuttia, tulomatkaan tuhraantui kolme minsaa enemmän. Matkaa tuli kaiken kaikkiaan 7 kilsaa. Ja kaupan päälle mieletön fiilis!


Ei kommentteja