Syksy ja Vantaan maraton kuuluvat yhteen


Vaikka maraton, puolimaraton, Fun Run tai maratonviesti jäisikin väliin Vantaalla, syksy jatkuu silti. Mutta se ei ole silloin sama syksy. Monelle Vantaalla tiristetyt hikipisarat kruunaavat kuluneen juoksukauden. Niin ainakin mulla.

Lähdemme puolustamaan K2-P2 -joukkueen kanssa Vantaan maratonviestin viimevuotista voittoa. Ei ole pelkästään huhu, että meillä on hurjat haastajat. Se on totisinta totta. Kovia juoksijoita iso liuta, paljon kovempia kuin me.

Vaikka vastus jännittääkin, olemme silti kaikki lähdössä Vantaan tasaiselle ja nopealle reitille hauskanpitoon. Voin varmasti puhua tässä kilpakumppaneidemmekin puolesta. Sijoitukset jaetaan sitä mukaa kun tulemme maaliin. Niitä on turha spekuloida vielä.

Maratonilla tullaan varmasti näkemään nopeita pyrähdyksiä ja suuria tunteita. Tänä vuonna siellä myös ratsastetaan, nimittäin keppihevosilla. Juha Nurmela ja Juuso Ala-Tuuhonen ottavat heponsa tallista kirmaamaan juoksijoiden sekaan. Saas nähdä millaisen rodeon he laittavat pystyyn.

Jos et ole jo ilmoittautunut, tee se nyt, sillä Vantaan maratonin ennakkoilmoittautuminen päättyy 1.10. Ilmoittautumisohjeisiin pääset tästä. Jos et tule juoksemaan, tule silti paikan päälle kannustamaan juoksijoita ja nautiskelemaan upeasta syyssäästä. Sellainen ainakin on tilauksessa.Postaukseen valitsemani kuvat eivät liity aiheeseen. Tai no, aasinsiltana voisi olla, että olen treenannut maratonviestille yhdessä poikani kanssa. Sellaisia seiskan kilsoja. Hauskaa yhdessäoloa lenkkarit jalassa, aivan kuten Vantaan maratonillakin tulee olemaan kaiffareiden kanssa. 

Ei kommentteja