3 viikonlopussa 3 juoksukisaa


Kolmonen on onnenlukuni. Sillä ei ole kuitenkaan mitään tekemistä tulevien viikonloppujen kolmen suoran kanssa. Veikkaan, ettei onni auta mua maaliin puolikkaalla, kympillä, eikä varsinkaan maratonilla. Parhaiten pärjään lihasvoimalla ja pitämällä pollan kylmänä.

Sunnuntaina rääkkään pakaralihaksiani Kaisaniemessä. Tavoite on selvä. Testaan Hoka One One Tracer 2:t uudemman kerran kisaolosuhteissa. Olen toki ehtinyt jo rakastua niihin vauhtivedoissa ja Street Runilla, mutta haluan jatkaa maratonlenkkareiden sisään ajamista puolimaratonin verran.

Midnight Runilla pyrin virittämään pääni kisatilaan. 10.000 ihmistä ympärillä syysillan pimeydessä saa adrenaliinin varmasti nousemaan. Yritän kuitenkin pysyä pöksyissäni, jotten lähde riuhtomaan turhia. Seuraavan viikon Tampere maraton on pidettävä mielessä. Parempi juosta kymppi maltilla ja säästää paukut Tampereelle.

16.9. starttipistooli paukahtaa klo 11. On täysi arvoitus kuinka päivä etenee siitä eteenpäin.


Eilen selvisi, että mieheni tulee sittenkin mukaani juoksemaan koko kolmen suoran. Aivan mahtavaa! Juoksuun sopivia kuulokkeita meillä on kuitenkin vain yhdet. Onneksi mulla on vielä aikaa testata Sudiolta *) saamani kuulokkeet lenkkipolulla. Ilman musiikkia kun maratonista voi tulla tavallistakin suurempi kärsimysnäytelmä. 
Olisiko luurien nimi TRE hyvä enne Tampereelle? 
*) Jos tilaat SudioSwedeniltä, saat alennuskoodilla pikkuliten 15 % alennuksen. 

6 kommenttia

 1. Onpas sulla tohinaa syyskuussa! Tuo Midnight run olisi joskus kiva kokea, mutta se on samaan aikaan tyttären vuoden tärkeimmän jalkapalloturnauksen kanssa, mikä on ainakin tähän saakka estänyt osallistumiseni. Ehkä ensi vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kauhistuttaa näin täysi juoksukalenteri, mutta kun en malta jättää mitään näistä väliin.

   Midnight Runia voin täydestä sydämestäni suositella, oli sää mikä hyvänsä. Eteläinen Helsinki on henkeäsalpaavan kaunis öiseen aikaan.

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä tämä sinun kolmen suorasi. Midnight run olisi mustakin kiva joskus kokea. Vaikuttaa kivalta tapahtumalta. Tsemppiä tuleviin startteihin!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä kaikkiin koitoksiin! :) Peesailen edellisiä: Midnight Runille täytyy joskus päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yksi kolmesta on nyt takana ja voin huokaista hetken ennen virallista yöjuoksua. Siitä onkin tulossa hauskaa, sillä maratonviestijoukkueemme Katja tulee messiin. Ja sitten siellä on vaikka keitä. Paidasta on tosin vaikea tunnistaa.

   Poista