Go Expo -messuille


Perjantai oli pitkä, osaltaan raskaskin mutta todella antoisa. Ystäväni Kirsikka on käymässä kotikulmillaan ja paras (ja ainoa) tapa treffata, on yhteinen lenkki. Sängystä lenkkareihin hyppääminen aamuseiskalta ei ole mun bravuureitani, mutta näköjään hyvän syyn tähden sekin onnistuu. Paluumatkalla heitin toiselle juoksuystävälleni Kukkikselle futiskengät. Olin tavanut kaksi ihanaa ihmistä, vaikka kello ei ollut vielä puolta yhdeksääkään!


Duunissa näpytelin tietsikkaa minkä sormiltani kykenin. Olisin hyvinkin voinut jatkaa sormitreeniä pitkälle iltaan saakka, mutta onneksi tytär piti noutaa futistreeneistä ihmisten aikoihin. Lähdimme sieltä suoraan Messukeskukseen tsekkaamaan GoExpon. Olen siellä duunissa sunnuntaina Hokia esittelemässä, mutta tiedän jo kokemuksesta, ettei omalta osastolta hevin pääse irrottautumaan muualle messuhulinaan. 

Etsimme edellisvuosista tuttua futispistettä. Se jäi kadoksiin, mutta onneksi Peace Unitedin pisteellä pääsi potkimaan palloa. 

Perjantai-ilta on loistava ajankohta mennä GoExpoon, jos haluaa päästä jonottamatta puhapisteille. Niitä oli tälläkin kertaa tosi mukavasti, eli lapsen kanssa löytyy kyllä lenkkareiden ja golftarvikkeiden välistä tekemistä. Tuttujakin tuli bongailtua helposti, sillä ständien edessä ei ollut vellovaa ihmismassaa esteenä. Helsinki maratonin hoitsuna juossut Jupe oli promoamassa Kalevan kierrosta ja Lenkillä-Elinan löysin HCRD:n ständiltä. Jenny oli mestarimyyjänä Scandinavian Outdoorin Hoka-osastolla: 


Hoka on helppo löytää messuilta. Seuraa vain katonrajassa komeilevaa Scandinavian Outdoorin kylttiä. Siniset Arahit mielyttivät eniten tyttäreni silmää, samoin Jennyn esittelemät Cliftonit. 

Aika kivasti messuilta purkautui porukkaa ostoskassit käsissään. Hyvät tarjoukset ovat varmasti olleet kivana täkynä ja onhan näiden messujen etuna se, että löytää saman katon alta niin laskuvarjohyppykurssit, kuin uuden fillarinkin. Hoka One Onen osastolla pääset kokeilemaan seuraavia malleja: Arahi 3, Cavu 2, Challenger ATR 5, Clifton 5, Mach 2, Speedgoat 3, Torrent ja Kaha. Ehkä lähdet messuilta uusi Hoka-pari jaloissasi? 


Vinkkivitonen: käy testaamassa Pure Protein -patukkaa osastolla 6H65. Se oli raikas, uusi tuttavuus. Loistava messuesittelijä sai meidät pysähtymään ja maistelemaan. 

Ei kommentteja