Nukkumatti on muuttanut meille asumaan

Miten sitä voikaan tarvita näin paljon unta siitepölyaikaan?
Lauantaina katsoin lasten kanssa Ötökän elämää -leffan silmät kiinni, raskaasti hengittäen. 
Sunnuntaina nukahdin poikani sänkyyn petauksen päätteeksi. 
Tänään taas mietiskelin uutta palvelukonseptia vaakatasossa sohvalla, hyvin keskittyneenä.

Onneksi tämä on vain väliaikaista. Eihän aikuinen ihminen voi kuluttaa näin paljon nukkumatin unihiekkavarastoja, kuin vain raskaana ollessaan. Mutta silloinhan sitä nukkuukin kahden edestä. 

Niin ja kaikille, jotka alkavat tuijottaa vatsakumpuani kerrottakoon, että ei, siellä ei ole vauvaa, vain pitkään talveen tarvittavaa vararavintoa. Se, että talvi on jo ollutta ja mennyttä, onkin sitten jo toinen juttu.

Tänään oli vuorossa aimo mäkitreeni Katruskan kanssa. Linnunlaulu sai kyytiä, kuten sekavasta Endomondo-kuvasta huomaa. Nyt pakarat ja reidet kiittävät mestaritsemppari Katruskaa!          
Ma 22.4. | lämmittely + mäkitreeni + palauttelu yht. 8 km | 52:502 kommenttia

 1. Mahtava Endomondo kuva!
  Kuinka pitkiä mäkivetoja tuli metreissä noin suunnilleen? Itse oon juossu sellasia 200-700m vetoja :)

  Moni kaveri kärsii myös siitepölyn aiheuttamasta väsymyksestä, toivottavasti tää aika menee pian ohi ja porukka taas piristyy!

  Iloa ja aurinkoa päivääsi :)

  VastaaPoista
 2. Mukava nähdä sua täällä! Kävin saman tien tutkimassa blogiasi. Huomasin, että samoja lenkkimaastoja on tullut tahkottua :)

  Teimme Katruskan kanssa 12 vajaan 200 metrin vetoa tässä jyrkähkössä Linnunlaulun mäessä. Sen lisäksi tein vielä pari hieman pidempää mennessä ja tullessa.

  Ilma tuntuu jo nyt tosi paksulta. Millaistakohan se on, kun koivu pamahtaa päälle? No, onneksi tämä on vain väliaikaista. Hassua, miten lenkille jaksaa lähteä, vaikka olo on muuten kuin lekalla lyöty.

  Ihanaa, aurinkoista tiistaita sinnekin :)

  VastaaPoista