Keväthuumaa Kaivarissa

Starttasin torstaina yöjuoksulle tavallista myöhemmin, lähempänä puolta yhtätoista.

En ollut uskoa silmiäni Kaivaria kiertäessäni. Kuntoilijoita oli kuin leutona kesäyönä. Kevät on tainnut laittaa yhden jos toisen pään pyörälle. Vastaan tuli seitsemän yksinään tarpovaa sauvakävelijää, saman verran lenkkeilijöitä ja viisi pariskuntaa lastenvaunujen kanssa.

Otin uusinnan lauantaiyönä. Oli liiankin hiljaista, joten jouduin muuttamaan lennosta reittini toiseksi. Pilkkopimeässä yksin taivaltaminen ei ole järkevää jos huutoetäisyydellä ei ole taloja.

Sain lauantaina kuitenkin hetkeksi aikaa lenkkiseuraa. Kaksi jänistä pinkoi pakoon koko pätkän Ursulalta Kompassiaukiolle. Vasta siellä pienten jänösten päässä välähti, että pääsevät musta eroon jos vaihtavat suuntaa. Sinne menivät valkoiset hännänpäät vipattaen.

To 4.4. | 6,1 km | 33:00 | 5:25 min/km
La 5.4. | 8 km | 44:45 | 5:36 min/km

Partasuu Casey Abrams oli aikanaan yksi suosikeistani American Idolsissa. 
Hänen oma tuotantonsa on mulle ihan uusi tuttavuus:
2 kommenttia

  1. Jep, Casey Abrams var vår favorit också (American Idol är en stor familjehappening hos oss). Han uppträdde faktiskt i förra avsnittet som guest star. Han sjöng "I saw her standing there". Just lika härligt galet som då han själv tävlade. Helt intressant att höra en låt från hans nya skiva, men tyvärr var det ju inte riktigt lika crazy som tidigare. Kanske han inte vågar ta kommersiella risker. Synd.

    VastaaPoista
  2. Se Beatles-veto Idolissa oli mieletön. Parempi kuin yhdenkään tämänhetkisen kilpailijan!
    Toivotaan, että C.A. saisi sen verran jalansijaa musiikkibusineksessa, että uskaltaisi heittäytyä taas omaksi hulluksi itsekseen.

    VastaaPoista