Viikonloppu alkaa yöjuoksulla

Lenkille lähtö oli tänään erityisen vaikeaa. Mitä pidempi aika edellisestä juoksusta on, sitä laiskemmaksi muutun. Asiaa ei yhtään helpottanut se, että perheemme on taas täysilukuinen. 

Puuhastelimme olohuoneessa iltasella kuka mitäkin. Pikku N taisi piirtää ja Miss N väritti kuvat. Mieheni kanssa keskityimme päivän Hesarin ja HoBLaan antiin. Kello oli puoli kymmenen ennen kuin tajusimmekaan. Siinä vaiheessa perheen nuorimpien olisi pitänyt olla jo tovin unten mailla. 

Starttasin puoli yhdeltätoista. Tähän aikaan illasta on järkevämpää kiertää Kaivari, kuin Töölönlahti. Sain juosta aikalailla yksin koko matkan. Taisin nähdä kuuden kilsan aikana vaivaiset kolme muuta juoksijaa. Sen sijaan sain mutkitella Pridea ja Tuskaa juhlimaan tulleita ja jouduin puuskuttelemaan tieni röökisavupilvien läpi. Taisi parissa kohdassa olla jotain makeatakin ilmassa. 

Onneksi mieheni kannusti mua taas lenkkipolulle. Nyt veri kiertää ja takuuvarmasti uni maittaa. Vielä suihku, iltapala, Damages-sarjan kolmannen kauden loppuhuipennus ja sitten nukkumaan. 

Pe 27.6. | rento peruslenkki6,2 km | 34:38 | 5:35 min/km

Toivottavasti pääsisin tänne joskus:


Ei kommentteja