Aamun tehotunnit

Nukkumaan mennessä laiskotti. Laitoin sentään herätyskellon soimaan kuudeksi, jotta ehtisin kuulakahvatreeneihin seiskaksi. Treenivaatteet olisi pitänyt laittaa jo illalla valmiiksi, mutta olin taas yltiöpositiivinen: "Kyllähän mä ne kamat saan aamullakin valittua. Herään siinä samalla." Niin joo...

Alkuviikkokin on näköjään livennyt kotihommien suhteen laiskuuden puolelle. Tällä kertaa onneksi, sillä Ruotsin reissun jäljiltä olohuoneessa komeili vielä matkalaukku puolillaan puhtaita vaatteita. Ja katsos vaan, laukun uumenista löytyi kaikki aamun treeneihin tarvittava yhdestä kasasta. Näppärää!

Niissä urheiluvaatteissa sitten suhailin aamun edestakaisin kodin ja keskustan väliä. Juoksujalkaa salille ja salilta, osa matkasta tosin dösällä. Lasten nouto himasta. Pikakävelyä kouluun ja bussilla tarhaan. Ennen paluuta optikolle aikaa varaamaan ja pikavisiitti kirjastoon. Nopea suihku samalla kun kaurahiutaleet ja rouhitut pellavansiemenet hautuivat puuroksi kattilassa. Nopea breku ja Hesari. Ja vihdoin työkone auki. Eikä kello ollut vielä kymmentäkään.


Ei kommentteja