Arpa vetämään Berliinin maratonille

Eipä olisi voinut flunssa iskeä parempaan ajankohtaan. En olisi juurikaan ehtinyt juosta viime viikkojen aikana, eikä vielä yksikään kisa höngi niskaan. Jos piti saada flunssa riesakseen, nyt oli paras hetki potemiseen. En ole kuitenkaan unohtanut juoksua, vaan olen miettinyt uutta juoksukalenteria niin kisojen kuin treenienkin osalta.

Pistin pitkästä aikaa arvan vetämään Berliinin maratonille. En kuitenkaan vaivu epätoivoon, jos arpaonni ei ole tällä kertaa myötä, sillä olenhan mä juossut siellä jo kolmeen otteeseen. 

Vuonna 2013 nopein käsi voitti, eli saimme paikat sekä mulle että miehelleni. Oi noita aikoja, saimme osallistumiset lisäksi hullun halpaan hintaan. 10.000 ensimmäistä ilmoittautunutta joutuivat pulittamaan osallistumisestaan vain 60 euroa. 

Vuonna 2014 siirryttiin arvontaan. Minä sain paikan, mieheni ei. Paikka piti lunastaa maksamalla osallistumismaksu tiettyyn päivään mennessä. Lunastamattomat paikat laitettiin uudelleen jakoon, ja siitä potista myös mieheni pääsi Berliinin maralle. 

Vuonna 2015 arvontaa muutettiin taas hieman. Osallistumismaksu veloitettiin kortilta saman tien, kun arvonnan tulokset selvisivät. Mieheni sai paikan maralle, mä jäin rannalle soittelemaan. Olisin päässyt mukaan matkanjärjestäjän kautta, mutta sillä rahalla olisimme päässeet koko perhe omatoimimatkalaisina Berliiniin. Niinpä ainoaksi realistiseksi takaoveksi jäi hyväntekeväisyysjuoksu. Toisin sanoen mun piti kerätä valitsemalleni hyväntekeväisyysjärjestölle 800 euroa saadakseni lähtöluvan maratonille. Kiitos mahtavien lahjoittajien, sain tarvittavat eurot kasaan ja pääsin starttaamaan Berliinissä kolmannen kerran.

Onneksi arvonta on jalostunut tuosta edellisestä kerrasta. Ilmoitin äsken itseni ja mieheni maratonille ryhmänä. Toisin sanoen kumpikin pääsee sinne tai on pääsemättä. Lady Fortuna saa luvan päättää.

Joko sinulla on arpa vetämässä? Nyt on viimeiset hetket käsillä, joten toimi nopeasti. 

Ei kommentteja