Jäljet hangessa | KPK 24/7 tammihaaste


Lenkkarit kulkevat mulla mukana reissussa, oli sitten kyseessä työ tai huvi. Yritän mahduttaa lenkin johonkin rakoon, vaikka ohjelma vaikuttaisikin tiukkaakin tiukemmalta. Useimmiten aika on pihistettävä yöunista, mutta tällä tammikuisella työmatkalla pääsin tutkailemaan lähiympäristöäni inhimilliseen aikaan. Huomasin taas kerran, kuinka vieraalla paikkakunnalla lyhyestäkin lenkistä saa hurjasti irti.

Ulkoilutin tällä kertaa Hokiani Turun illassa. Ne kaipasivatkin tuuletusta, sillä olin steppaillut lenkkarit jalassa toimistolla jo pitkän päivän, tai oikeastaan jo aamuseiskasta lähtien, kun mut noudettiin kotinurkilta.

Työpäivä oli sopivasti kaksiosainen, eli lenkki solahti luontevasti kalenteriin. Olisin toki voinut jäädä hotelliin hetkeksi lepäämään, mutta olin päättänyt, etten roudaisi juoksukamoja turhaan mukanani, jos tilaisuus juoksuun tulisi. Talvilenkkikamat täyttivät matkalaukun, eikä siellä hammasharjan ja vaihtovaatteiden lisäksi muuta ollutkaan. Vaihtokengät eivät olisi siihen kasaan enää mahtuneet, mutta onneksi Challengerit ovat salonkikelpoiset myös toimistovaatteiden kanssa.

Viiden kilometrin lenkki tuntui matkaansa pidemmältä, sillä uusilla kulmilla oli hurjasti nähtävää. Jo pelkkä Turun linna iltavalaistuksessa on näkemisen arvoinen. Lenkin jälkeen jatkoin työpäivääni vielä muutaman tunnin juoksuvaatteissa ja hotelliin palattuani mua odotti sauna. Henkilökunta oli lämmittänyt sen ihan mua varten. Täydellinen päätös tapahtumarikkaalle ja antoisalle päivälle!

Turkulainen koira ja minä: 


2 kommenttia

  1. Voi kääk, mahdutetaan tällainen pikainen yhteislenkki seuraavaan kertaan kun tulet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta! Ilmoittelen, kun olen taas tulossa. Tosin seuraavan kerran kulutan lenkkareita Helsingin ulkopuolella Ahvenanmaalla. Siellä en olekaan vielä koskaan juossut.

      Poista