Kolmet lenkkarit | KPK 24/7 tammihaaste


Mulla on ollut viime viikot aikamoista haipakkaa. En kuitenkaan valita, sillä elämänmuutos on ollut tervetullutta. Lapsia tosin näen vähemmän kuin aikaisemmin, mutta kunhan aika kuluu, elämä normalisoituu taas.


Mun oli tarkoitus mennä tänään juoksemaan tyttären pelatessa futista. Tällä kertaa se jäi pelkäksi yritykseksi. Poikani pirautti ja tarkasti että olen kuitenkin aikeissa mennä hakemaan pikkusysterin kentältä. Nopea hölkkäkävely himaan, veska olkkariin ja poika matkaan. Ei tarvinnut kahta kertaa pyytää mukaan iltakävelylle futiskentälle ja takaisin.

Tänään puheenaiheena olivat Hokat, sillä poikani on haaveillut niistä jo keväästä lähtien. Nyt unelman toteutuminen alkaa olla jo lähempänä. Ehkä poitsu on keväällä ensimmäinen kaveriporukassaan, joka ottaa pikku spurtteja kävelyn lomassa Hupanoilla tai muilla sopivilla Hokilla. Yksi asia ainakin on varmaa. Poika tulee olemaan ne jalassaan koko korttelin onnellisin poika. Jos kaiken saisi tässä–nyt–ja–heti, se ei tuntuisikaan aivan yhtä makoisalta.


Pöllimme tyttären futiskengät kuvauksiin sillä välin kun hän oli pukuhuoneessa vaihtamassa talvikengät jalkaan. Vielä toistaiseksi perheessä on vain yksi hokailija. 

4 kommenttia

 1. Myös mua on alkanut kiinnostaa nuo Hokat ihan tosissaan... Onko tulossa mitään tapahtumaa, johon niitä pääsisi testaamaan?

  VastaaPoista
 2. Näillä näkumin testijuoksut alkavat Espoosta maaliskuussa ja muualla huhtikuussa. Nämä tosin alustavaa tietoa. Pidän sut ja muut kiinnostuneet ajan tasalla!

  VastaaPoista
 3. Hokan sivuilla on nyt alet! Jos tulisikin hutiostos, ei harmita niin paljon, osin aleprosentit on ihan hyviä :) Tilasin itse tuolta kesällä niinikään alesta lenkkarit ja oon ollut tosi tyytyväinen.
  Katariina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Katariina että löysit mieluisat Hokat! Alet kannattaa tietty hyödyntää. Itse ostan tosi harvoin mitään normaalihinnalla ;)

   Kun tein tuttavuutta viime keväänä Hokiin testijuoksun merkeissä, Intersport oli sillä kertaa mukana ja saimme häneltä lähtiäisiksi aleliput kouraamme.

   Testijuoksuissa on myös myyty silloin tällöin vähän juostuja testikenkiä passeliin alehintaan. Ainakin Turun juoksumessuilla syyskuussa myynnissä olevat lenkkarit katosivat kovaa vauhtia.

   Poista