Silta | KPK 24/7 tammihaasteRakkaudensilta Kruununhaasta Katajanokalle ei taivu vielä lukkojen painosta. Ilmeisesti rakkaus on hyvin tarttuvaa, sillä myös läheiset sillat ovat saaneet omat lukkonsa.

Kuva on otettu aamulla yhdeksän ja puoli kymmenen välillä. Vaikka aamu oli jo valkenemassa, kaikkein kirkkaimpana loisti ravintolan valot ja kirjaimet HOLIDAY.Näin tänään töihin kiirehtiviä ihmisiä liikenteessä enemmän kuin muina joulun jälkeisinä arkipäivinä yhteensä. Me työmuurahaiset saamme nauttia lomasta enää vain kirjainletkan verran.

Perheessämme aloitettiin duunit jo viikko sitten vielä joulusuklaita sulatellessa, mutta lasten megapitkä loma sen kun jatkuu. He lähtivät tänään famonsa hoiviin muutamaksi päiväksi ja mikäs lapsukaisilla on ollessa mumminsa, tätinsä ja serkkujensa kanssa maaseudun rauhassa.

Tällä kertaa me vanhemmat emme kuitenkaan juoksentele pitkin Helsinkiä lasten ollessa reissussa, sillä työsuma pitää meidät koneidemme ääressä. Vaikka tekemistä piisaa, eikä työt päästä hyppysistään, päivittäisestä kävelystä en kuitenkaan luovu. Happihyppely pistää luovuuden liikkeelle. Ilman sitä päivä olisi yhtä tummaa massaa ilman päivänvalon vivahteita.

Sellaisina päivinä, jolloin kaikki on vain harmaan eri sävyjä, voin ihailla lenkillä ottamiani kuvia, joissa vilahtaa edes hieman valoa. Tiedän silloin, ettei aamu vaihtunut suoraan iltaan.


Ei kommentteja