I say hello / goodbye


Tämä päivä ei tullut yllätyksenä. Olin jo jonkin aikaa sitten laittanut turkoosin rastin kalenteriin perjantain 8.2. kohdalle merkiksi kahden vuoden pestin päättymisestä.

Työpöydän ja –koneen tyhjentäminen on työlästä ja terapeuttista. Samalla kun vedin tussilla yli tehtäviä yksi kerrallaan Saker Som Bör Göras –listalta, mieheni kiirehti hakemaan kuumeista pikkuista tarhasta. Kuten aiemmin mainitsin, yrittäjän lapset sairastavat viikonloppuisin ja lomilla. Mies saapui tarhaan klo 14, loma alkoi kaksi tuntia myöhemmin.

Viime töikseni tyhjensin tietokoneeni roskiksen. ”Haluatko poistaa nämä 40 kohdetta pysyvästi”. Kyllä halusin. Laitoin koneen kiinni, tein vielä kertaalleen halauskierroksen ja lähdin tarpomaan lumisateeseen. Olo oli tyhjä.


On haikeaa luopua upeasta tiimistä. Sain heiltä mahtavan läksiäislahjan. Miten he tiesivätkään, että olen kaivannut juoksulaseja sekä iPodille ja juoksukellolle sopivaa kuljetuskoteloa jo pitkään. Punaviinikin tulee takuuvarmasti käyttöön ;)


Uusien, täydellisten lasieni linssit ja väritys poikkeavat kuvassa olevista.Työkaverini lähetti kauniin viestin Youtube-linkillä varustettuna. Vaikka kuulunkin siihen vähemmistöön, joka ei saanut kiksejä Vain elämää -ohjelmasta, tämä sai kylmät väret pintaan. Kaunis kiitos, G!

Ei kommentteja