Ruma vai kaunis?

Olin vielä viime talvena toppahousunainen. Mielestäni on turha palella, kun vaatteetkin on keksitty. Toppikset ovat kuitenkin parhaimmillaan kelkkamäessä. Valitettavasti ne ovat bussissa kuin mukana kannettava sauna. Asiakaskäynnille niitä ei kannata pukea, jollei välttämättä halua strippaustuokiosta jään murtavaa keskusteluaihetta. 

Tämän talven löytöni on toppahame. Näin epämuodikkaalla hameella ei tästä blogista saa tekemälläkään muotiblogia. En ole vielä päättänyt, onko se ruma vai kaunis, mutta käytännöllinen kuitenkin.

Hame pitää mut lämpimänä, mutta sisätiloissakin olo on siedettävä. Mikä parasta, hameen saa helposti päälle ja pois, ilman sen kummempia kommervenkkejä, kiitos ylhäältä alas ylettyvän vetoketjun. Tarvittaessa hame käy avattuna vaikka torkkupeitosta. 

Löysin Tuxerin toppahameen IgorSportista 200 kruunulla. Untuvainen Deluxe-versio olisi maksanut yli tuplaten enemmän. Näytän napanaiselta tai nallekarhulta, kun yhdistän hameen muhkeisiin ylipolven säärystimiin ja toppatakkiin. Esteettisyydestä viis, kunhan on lämmin. 

"Hoppsan. En kjol som värmer." Nyt kun toppahametta osaa etsiä, niitä löytyy vaikka mistä. Ei kommentteja