PiposääTänä vuonna meillä on ollut vuodenaikojen asemesta lumi-, siitepöly- ja sadekaudet. Nyt olemme siirtyneet pipokauteen. Sormikkaatkin on täytynyt kaivaa esiin. Aika pitkälle sain venytettyä tätä vaateahtaamisen aikakauden alkua.
Juoksuvaatteet olivat loistavat tähän säähän!
Tällainen 7-12 asteen lämpö merituulella höystettynä on haasteellinen lenkkivaatteiden valitsemisessa. Enää ei ole lämmin mutta juostessa ei järin kylmäkään. Tänään testaan miten duunista saamaani Craftin juoksutakki toimii yhdessä teknisen t-paidan kanssa. Juoksutrikoissa olen antautunut syksyfiiliksiin jo monta viikkoa takaperin. Varsinkin kun nämä Asicsin pöksyt ovat parhaat jotka mulla ikinä on ollut, juoksutan niitä enemmän kuin mielelläni jokaisella kerralla. Niin ja sitten vielä se pipo. Ilman sitä päätä jomottaa loppuilta. Nyrhitty tukka kun ei liiemmin päätä lämmitä.

Alkoi sataa. Täydellinen piposää.


Ke 26.9. startti klo 22:00 | 8 km | 42:58

Vanhoilla kotikulmilla on aina nostalgista juosta. Entisessä kodissamme oli säkkipimeää. Matkalla törmäsin ihanaan juoksukaveriini, joka odotteli ratikkaa ja pääsyä kotiin piiiitkän duunipäivän jälkeen. Oli ihana vaihtaa edes muutama sana. Ystävät ovat yksi elämän parhaista asioista!

Ei kommentteja