Harvinainen tehostartti


Työpäivä alkoi aamukokouksella kahdeksalta. Sitä ennen olin valmistanut makaronilaatikon iltaa varten, kuurannut uunin sekä pessyt vessan ja kylppärin, kiskonut lapset ylös sängystä ja auttanut heille päivävaatteet päälle, pedannut sängyt, tyhjentänyt kuivurin, käynyt suihkussa sekä valmistanut itselleni aamiaisen ja jopa syönyt siitä puolet. Juoksin myös tapani mukaan bussiin, mutta tällä kertaa kaikki vaatteet olivat jo päällä ja ojennuksessa ennen ulko-ovesta astumistani. 

Tällaiset aamut on laskettavissa vuodessa yhden käden sormilla. Veikkaanpa, että huomenna vain käännän kylkeä, kun herätyskello pärähtää soimaan. 


Nyt on aika levähtää hieman. Pikku N leikkii nätisti hirviöillä kaverinsa V:n kanssa makuuhuoneessa. (Hmm... voiko niillä leikkiä nätisti?) 

Kohta alkaa tarrashow miss N:n kanssa. Tarrakirjat ovat osoittautuneet todelliseksi hitiksi. Kiitos rakas syrrani! 

2 kommenttia

  1. Hei. Sain haasteen toiselta blogaajalta ja heitän pallon nyt sinulle. :) Kurkkaa haaste täältä: http://redheadandthecity.blogspot.com/2013/02/challenge-for-fellow-bloggers.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta! Olen parhaillaan miltei kokonaan netin ulottumattomissa. Kunhan pääsen normaaliin arkeen, vastaan mieluusti kysymyksiisi ja laitan haastetta eteenpäin.

    VastaaPoista