3,7 kiloa lastenkirjoja juoksupainona

Iskin silmäni myynnissä oleviin lastenkirjoihin naamakirjan tavarankiertosivuilla. Lähdin noutamaan niitä ex tempore suoraan päivällispöydästä. Kamat vain päälle ja vesisateeseen juoksemaan.

Krunasta Punavuoreen pääsee nopeiten juosten. Se on nyt todistettu. 26 minsaa ja 4,6 kilsaa. Spåralla matkaan olisi mennyt odotuksineen ainakin tuplaten. Olin alta aikayksikön taas kotosalla. N ei ollut uskoa, että juoksin: "Kyllä mä sen uskon, että sä juokset niitä maratoneja, mutta et kyllä voinut käydä siellä Viiskulmassa asti näin nopeasti juosten." 

Löysin FB:n kirpparisivuilta myös tänään käytössä olleen pyöräily-/juoksurepun. Alan hyödyntää jatkossa työmatkojani juosten ja tarvitsin siihen isomman repun, kuin mitä Tukholman maratonillakin käyttämäni juomareppu on. Uusi reppuni on tilaihme. Se läpäisi testin kirkkasti. Sain ahdettua sinne 11 kirjaa ja lisääkin olisi mahtunut kypärätaskuun. Lähes viiden kilon lisäpaino tosin näkyi vauhdissa. Kilometrinopeus laski puolen minuutin verran. 

Olen tehnyt viime viikkoina muutaman muunkin löydön nettikirppiksiltä. Mutta mikä mahtavinta, olen myös sitä kautta tutustunut mukaviin myyjiin. N ei ollut lähtiessäni niinkään kiinnostunut siitä, mitä menen ostamaan, vaan siitä, onko myyjä kiva. Ja ilokseni sain kertoa lapsukaiselle nukkumaanmennessä: "Oli oikein valloittava."


Ei kommentteja