Urheiluvaatteet hikoiluun vai oleskeluun?

Barcelonan maratonexpossa oli esillä kenkä- ja vaatemerkkejä, jotka ovat laajentaneet valikoimaansa trendikkäästi urheilupuolelle.


Samaan törmää kotoisassa Helsingissä. Viimeksi bongasin Lindexissä liikunnallista väri-iloittelua.

Ihastuin värikkääseen parkatakkiin. Tuon malliselle ja väriselle takille mulla olisi käyttöä. Mutta vain ja ainoastaan, jos siinä on hyvän urheiluvaatteen ominaisuudet. Takista itsestään, eikä liioin nettisivuiltakaan löytynyt mainintaa hengittävyydestä ja muista olennaisista urheiluominaisuuksista. Takki ei valitettavasti vakuuta varteenotettavana urheiluvaatteena:
Näyttävä parkatakki, jossa säädettävä resori helmassa. Ohut, mukava takki soveltuu täydellisesti lenkkipolulle ja pitää lämpimänä matkalla treeneihin. Sporttisten yksityiskohtien ja värikkään kuvioinnin ansiosta takki on yksi suosikeistamme tälle kaudelle.

- Väljä malli
- Huppu, jossa kiristysnauha
- Meshvuori
- Kainaloissa tuuletusaukot
- Vetoketju edessä
- Suuret taskut, joissa vetoketjut
- Resorit hihansuissa
- Koon XS/S pituus 96 cm
Konepesu 40°
Materiaali:100% Polyesteria
Kaikesta päätellen kyseessä on 50 euroa maksava henkilökohtainen sauna, joka saattaa imeä hien lisäksi sateen itseensä. Toivon toki, että olen väärässä. Tämä jää silti minulta ostamatta.

On syynsä, miksi ostan urheiluvaatteeni tietyiltä valmistajilta. En halua jännittää, miltä vaate tuntuu likkuessa ja miltä se tuoksahtaa hikitreenin jäljiltä. Varsinkin, jos kertakokeiluun tuhraantuu useampia kaksikymppisiä.

Ei kommentteja