Jumissa Salossa

Yrittämiseni vei mut tällä kertaa Saloon. Hellanlettas, millainen päivä on ollut. Olen kiertänyt ympyrää, ympyrää, ympyrää... Homma jumittaa mutta niin kyllä jalatkin. Ne vaativat kunnon pitkää lenkkiä kera spurttien. Ei tällaista tassuttelua ja talluttelua. Projektini kaipaa myös buustausta. Puolet siitä on toki pulkassa, mutta VAIN puolet.

Jotta mun ei tarvitse ihan heti tulla tänne Saloon takaisin, niin nyt hopihopi kaikki salolaiset lukijani, ilmiantakaa itsenne pikkuliten(at)gmail.com. Teitä on varmaan hurjan monta. Mukavaa tiedossa, uskokaa mua. Kerron  kaikille Salossa asuville lisää vallan mieluusti!

Hassua muuten, että tiedän kuinka monta kertaa turinoitani käydään lukemassa Brasiliasta käsin (hei ihanat sukulaiset siellä kaukana!), mutta Salosta, saati Pieksämäestä mulla ei ole sen harmainta hajua. Ei edes yhtään (haku)robottia ole ilmoittautunut sieltä ;)

Tähän loppuun laittaisin hienon Salosta nappaamani kuvan, jos sellaisia olisi. Olen keskittynyt täysin työntekoon. Kamera on ollut vain laukkupainona. No, sekin 100 ylimääräistä grammaa on kehittänyt varmaan mulla joitain lihaksia. Tai sitten ei. Vähän on tällainen eikunjuupaspäivä.

Vielä kerran viikonlopun juoksijoiden kunniaksi Katruskan tätä on-ihan-pakko-jorata -pläjäys:


Ei kommentteja