Sunnuntain pitkä lenkki Suokissa

V Viapori Eko 1/2 Maraton juostaan huomenissa ja toivottavasti olen jonon jatkeena mukana, jäykistä koivista huolimatta. Järjestäjien mukaan ensimmäiselle puolikkaalle osallistui 6 juoksijaa. Tänä vuonna ilmoittautuneita on 80. Olen omalta osaltani yrittänyt rummuttaa tätä mahtavaa tapahtumaa tutuille ja tuntemattomille. Näillä näkymin lähtöviivalla tulee olemaan useita ystäviä ja nimituttuja. Loistavaa päästä treffaamaan vihdoin kasvotusten!

Mulla ei ole pienintäkään hajua, missä juoksureleissä sitä juoksisi huomenissa. Ensimmäiset kolme kilsaa saa olla kylmä, mutta kuinka monta vaatekerrosta on tarpeeksi. Liiat vaatteet vain ahdistavat, mutta enpä halua kärsiä kylmyydestäkään. En halua uusintaa vuoden 2012 Tukholman "pakkasmaratonista", jolloin juoksin kesäkledjuissa neljän asteen lämmössä, myrskytuulessa ja kaatosateessa.

Tältä huominen näyttää tällä hetkellä. Lopullinen varustus selviää vasta, kun olen laittanut aamusella nenäni ulkosalle. Yksi asia on kuitenkin varmaa, Suomenlinnassa tuulee. Takuuvarmasti!


Ei kommentteja