Earth Hour Stadionin tornissa

Terveiset Stadionin tornin huipulta! Olimme tyttäreni kanssa onnekkaita ja pääsimme nauttimaan mahtavasta näköalasta ja makoisasta piknikistä mielenkiintoisessa 13 hengen seurueessa. Oli hienoa nähdä, miten valoja alkoi sammua puoli yhdeksästä lähtien eri puolilla kantakaupunkia.


Päästäksemme mukaan, minun piti perustella mahdollisimman vakuuttavasti, miksi juuri minun pitäisi päästä Pekka Saurin isännöimälle Earth Hour -piknikille ystäväni kanssa.

Tähän oli harvinaisen helppo vastata, sillä tyttäreni on syntynyt maailman ensimmäisen Earth Hourin viimeisen viiden minuutin aikana. Kun hän päästi ensimmäisen rääkäyksen, maailma oli pimeä. Ja pian valot syttyivät yksitellen kuin tähdet taivaalle.


Meitä oli illallispöydän ääressä sekalainen sakki, jota yhdisti enemmän tai vähemmän huoli ilmastonmuutoksesta. Muilla onnekkailla oli todella kiinnostavia ja innostavia perusteluita. Meitä hemmoteltiin herkullisella piknik-illallisella. Otin kuvan tarjoiluista, mutta kynttilänvalossa otetussa kuvassa herkkuja saa etsiä silmät sikkurassa. Muutenkin otin kuvia vähemmän, kuin synttärisankarin veli olisi toivonut. Keskityin elämään tätä hetkeä.

Piknik oli täydellinen päätös Miss N:n 6-vuotissyntymäpäivälle. Kaiken lisäksi tytär teki ensiesiintymisensä valtakunnallisissa uutisissa, peräti suorassa lähetyksessä. Vastaus esitettyyn kysymykseen oli lyhyt ja ytimekäs. Ei siis ainakaan politiikkoainesta.

Ei kommentteja