Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja asennetta

Nyt näyttää kovasti siltä, että Berliinin maratonin lähtöviiva lähestyy huimaa vauhtia. Hyväntekeväisyystilille on kertynyt euroja nyt rutkasti nopeampaa, kuin olen ehtinyt kerätä juoksukilometrejä. Keräyshyrrä on nyt pyörähtänyt kokonaisen kierroksen. 800 € ja 100%. Enpä olisi uskonut kuukausi sitten aloittaessani keräyksen, että tavoite tulee täyteen jo ennen kesäsäitä.

Helsingin LVI-Huolto Oy on kolmas rakennusalan yritys, joka on antanut vetoapua hyväntekeväisyysprojektiini. Omistajan, Virtasen Tanelin uskallus on tehnyt minuun vaikutuksen. Yhdeksässä vuodessa yhden miehen osaamisesta alkunsa saanut LVI-Huolto on kasvanut parinkymmenen ammattilaisen yritykseksi. Ja mikä parasta, myös Tanelin sisko on mukana yrityksessä pitämässä lankoja käsissä. Perheyritys siis tämäkin.


Viime perjantain aamulenkki poikani fillaroidessa vieressä oli ihana, eikä ainoastaan säänsä puolesta. Kahdenkeskeinen aika lasten kanssa on kultaakin arvokkaampaa! Poika lupasi auttaa hyväntekeväisyysjuoksukilometrien keräyksessä. Vielä on noin 650 kilometriä kipitettävänä ennen Berliinin maratonia. Hän ei varmastikaan fillaroi niitä kaikkia vieressäni. 

Ei kommentteja