Perkele, kaveria ei jätetä!

Olen saanut Berliinin maratonin lähtöviivalle tyrkkääjiä lisää! Helsinkiläinen saneeraus- ja uudiskohteiden LVI-suunnitteluun ja valvontaan sekä sisustussuunnitteluun erikoistunut Radiator on lähtenyt mukaan hyväntekeväisyysprojektiini.  

Törmäsin Radiatoriin ensimmäisen kerran raivatessani Bonnier Publicationsin toimistoa Divaanin, Olivian ja Costumen muuton jäljiltä noin vuosi sitten. Tein silloin ensituttavuutta toimitusten lehtikasasta löytämäni BoligDrøm-lehden kanssa. 

Silmiini sattui erään sisustusartikkelin kuvituksesta löytynyt Lapin Kansa. Rovaniemelläkin hetken  asuneena alueen pää-äänenkannattajaan on jäänyt erityinen suhde. Varsinkin, kun se on ensimmäinen ikinä lukemani sanomalehti. Lapin Kansa jäi kuitenkin vain kuvausrekvisiitaksi alkaessani toden teolla tutkailla itse sisustusta. En ole talvi-ihminen, mutta tuohon tunnelmalliseen tupaan vetäytyisin mieluusti talvipakkasella suksittuani ensin hetken pihalla nököttävillä Peltosilla. Sisustus on Radiatorin käsialaa. 

Hauska yhteensattuma, että Radiatorin toimisto sijaitsee vain kivenheiton päässä Apollonkadulla sijaitsevasta syntymäkodistani. Täytyypä koukata heidän toimistonsa kautta lenkeilläni Töölönlahdelta Hietsun hautausmaalle tai Seurasaareen. 

Jos törmäät minuun juoksupolulla, muistathan, että juoksuseurakseni saa liittyä enemmän kuin mieluusti. Tunnistat minut Radiatorin ja Serakin logoilla varustetusta juoksupaidastani.  

Otsikko on napattu sanasta sanaan Radiatorin Kimmenin keräyssivulleni kirjoittamasta tsemppausviestistä. Tekemisen meininkiä? Kyllä! Arvostan! Ei kommentteja