Matrix-käsittelyssä

Selailin viime vuoden kuva-arkistoja ja muistelin kokemiani huippuhetkiä. Yksi syyskuisista valopilkuista oli Facebook-kirppiksen kautta lahjaksi saamani puolentoista tunnin hoito kruununhakalaisessa Matrix Roomissa. Hierontakortin lahjoittaja halusi laittaa hyvän kiertoon. Ainoa ehto oli, että lahjakortti tuli käyttää ennen syyskuun puoliväliä. Berliinin maratonia ajatellen ajoitus osui nappiin.

Tiesin, että kyseessä olisi hierontaa, osteopatiaa tai mitä todennäköisimmin näiden yhdistelmä. Luettuani Matrix Roomin kotisivut en ollut aivan varma mitä tuleman pitää. Sen kuitenkin tiesin, että olen hoidon tarpeessa, sekä henkisesti että fyysisesti. Sain nämä molemmat samalla käynnillä!

Essi aloitti hieromalla selkäni ja jalkani. Myös kämmenet ja jalkapohjat saivat oman käsittelynsä. Sormet ja varpaat käytiin myös läpi erikseen. Ennen niskaan siirtymistä Essi laittoi kätensä selkäni alle ja antoi niiden olla siellä pitkään. Tunsin ensin kuumaa kihelmöintiä eri puolilla kroppaani. Tämän jälkeen tunsin, kuinka lantion alue ikään kuin aukesi. Mua alkoi yskittää ja pian naurattaa. Tunne oli outo, hyvä ja helpottunut samanaikaisesti. Puolitoistatuntinen hurahti hetkessä.

Tarkoituksenani oli juosta hoidon jälkeen, poikani peli-illan päätteksi futiskentältä kotiin. Jätin kuitenkin 12 kilsan lenkin väliin, jotta herkistynyt kroppani löytäisi käsittelyn jälkeen pikkuhiljaa oikean, uuden tasapainon. Olo oli kevyt ja tunsin leijuvani. Puolitoista vuotta kärsimäni reisijumi katosi seuraavien päivien mittaan ja pystyin taas juoksemaan kevyesti. Löysin juoksun kokonaisvaltaisen riemun juuri sopivasti ennen Berliinin maratonia.

Sain käynnistä myös paljon ajateltavaa, sillä Essi tuntui lukevan mua kuin kirjaa. Vartaloni jännitystilat ja rasvakerääntymät paljastivat musta enemmän kuin olen ajatellutkaan. Se oli hurja kokemus! Ajatustyöni asian tiimoilta on jatkunut myös Matrix-käynnin jälkeen. Haluni oppia syy-seuraussuhteet on jo auttanut sekä vartaloni että pääkoppani raikastamisessa.

Käy lukemassa The Matrix Roomin blogista postaus Mitä peppusi kertoo sinusta? Ehkä sinäkin saat siitä ajateltavaa. Ja jos Human Decoding ei uppoa, teksti on sellaisenaankin vallan viihdyttävää luettavaa.

Kiitokset lahjakortin antaneelle hyvälle haltijattarelle. Joskus asiat loksahtavat paikoilleen. Tällä kertaa siinä auttoi oikea ajoitus, uskallus ja hitunen onnea.


Lämmin suositukseni vaikka rakkaalle ystävänpäivälahjaksi:
The Matrix Room | matrixroom.com | Liisankatu 18 D, Helsinki | 050 523 1904Ei kommentteja