Täydellinen maratonsää

Jos saisin päättää, huomisella maratonilla olisi 17 astetta lämmintä, kevyttä sadetta ja puolipilvistä. Tuulta olisi sen verran, että tuntuisi siltä, kuin lentäisi jatkuvassa myötätuulessa.

No, aina voi toivoa. Todellisuus tulee olemaan kuitenkin hieman toisenlainen. Ehtaa, monipuolista kevätsäätä on kuitenkin luvassa. Toivottavasti ei kuitenkaan samanlaisia rae- ja räntäkuuroja kuin tänään.

Hassua. Huominen ei jännitä lainkaan. Tuntuu siltä, kuin olisin menossa hyvässä kaveriporukassa viikon pitkikselle, ei sen kummempaa. Sellainenhan tuo huominen taitaa ollakin. Numerolappu rinnassa, tosin.

Ilmatieteen laitoksen ennuste Malmille: 


4 kommenttia

 1. Myöhästyneesti onnea matkaan, toivottavasti juoksu sujui hyvin! Vantaan puolella ripsautti vähän vettä ja on tummia synkkiä pilviä, mutta ei ainakaan käy kauhea kylmä viima. Tuo on hyvä asenne, että mennään kavereiden kanssa numerolappupitkikselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viima oli viiltävä mutta onneksi sateelta säästyttiin. Se kaatui niskaan vasta kotimatkalla. Oli leppoisaa ja pääsin maaliin!

   Poista
 2. Toivottavasti juoksu on sujunut hyvin. Kisaraporttia odottelen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sujui yllättävän hyvin. Kisaraportin raapustan iltasella. Malta odottaa vielä hetki ;) Sen verran kerrottakoon, että ennustin ajan päin honkia.

   Poista