Seuraava koitos: Vantaan maratonviesti

Kukkis houkutteli meitä muita ruuhkavuosimuijia (WhatsApp-ryhmämme osuva nimi) Vantaan maratonin yhteydessä 8.10. juostavaan maratonviestiin.  Täytyy myöntää, ettei ketään tarvinnut juurikaan suostutella lähtemään mukaan. Veikkaan, että viestin tuntee varmasti seuraavana päivänä niin jaloissa kuin naurulihaksissakin. Hauskaa on siis luvassa yllin kyllin!

Joukkueemme nimi on napattu Star Warsin suloisimmalta oliolta. Pseudonyymi K2-P2 pitää sisällään tuikkivat tähdet, Katjan, Kukkiksen, Pauliinan ja mut, Poppiksen. Uskon, että varamiehemme Jonna ja Ninni ovat valmiita juoksemaan tarvittaessa Tähtien sodan hengessä, vaikka kirjaimet ovatkin niin ja näin. 

Katjan olen tavannut viimeksi Midnight Runilla, Pauliinalle tarjosin Tallinnan maratonilla suolaa ja Kukkiksen kanssa nähtiin viimeksi Tallinnassa hänen saattaessaan meidät laivalle. En malta odottaa, että pääsemme taas yhteen. Ja mikä parasta, juoksemaan tiiminä, kukin neljäsosan maratonista.Vantaan maraton tarjoaa joukkueellemme osallistumisen maratonviestiin. 

Ei kommentteja