15 päivää juoksematta


Nyt alkaa hermot olla tiukoilla. Haluan juoksemaan! Syy ei ole säässä, vaan keuhkoissa. Parin viikon tuskailun jälkeen menin vihdoin lääkärin pakeille. Kolme päivää saikkua ja yhdeksän päivän kortisonikuuri. Olin pudota pyrstölleni. Eihän tämä nyt niin vakavaa voi olla... Astmaatikkona sitä on niin tottunut että välillä keuhkot nyt vaan eivät ole ihan priimakunnossa. 

Haaveilen, että pääsisin jo loppuviikosta salin matolle Nimbuksia kuluttamaan. Peukut pystyyn. 


Tässä kunnon menokkaat kaikille triathlonia harrastaville ystävilleni. Ihanaa, kun lenkkarit eivät ole nykyään enää siitä yhdestä ja samasta muotista. Vastaavilla väriläiskillä haluaisin piristää itseäni ja muita juoksijoita lenkkipolulla. Kuvassa: Asics Gel Noosa Tri 8

4 kommenttia

 1. Aivan ihanat lenkkarit!! Mikä Nimbus tuo on?

  Tsemppiä! Tiedän tuon tunteen. Mulla on pohje ihan hajalla. En ole viitsinyt venytellä, joten en voi kuin syyttää itseäni. Juoksen silti, mutta en voi mennä omaa vauhtiani.

  VastaaPoista
 2. Törmäsin näihin ihanuuksiin Start Fitnessin sivuilla. Asicsin Gel Noosat kyseessä.

  Kävin tutkailemassa niitä lähemmin Ruotsin Asicsin sivuilla. Nämä ovat erityisesti triathlonia varten. Mm. pohjasta on tehty liukumaton, joten näissä ei tarvitse välttämättä sukkia. Vaikka muut ominaisuudet olisivat passelit tavallista juoksua varten, mietin että tuosta liukumattomuudesta voi tulla mahdollisesti maratonilla ongelma sukkien kanssa. Onkohan oikeasti näin?

  Oi ei, reporankana ei ole kiva olla. Yritä sinäkin lepäillä tavallista enemmän, jotta saat pohkeesi taas kuntoon.

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista!

  Oletko verrannut näitä Nimbus Gel -lenkkareihin? Ne ovat toimineet minulle.

  Lepääminen ei ole vahvuuksiani... Tänään olin juoksematta. Huomenna taas mennään! :D

  VastaaPoista
 4. Seuraavan kerran kun menen Tukholmaan, tarkoituksena olisi käydä Asicsin omassa, vasta-avatussa liikkeessä testailemassa kenkiä ihan ajan kanssa. Vaihtelen Nimbuksia ja DS-Trainereita. Kesällä tulee taas uusien parien hankkiminen eteen. Kunhan saan nämä Gel Noosat testattavakseni, kerron heti kokemukset.

  VastaaPoista