Siivouspäivä

Siivouspäivä ja Ravintolapäivä, siinäpä loistava parivaljakko! Jälkimmäiseen en ole vielä intoutunut perustamaan omaa ravitsemusliikettäni mutta Siivouspäivä sai liikkeelle ensimmäistä kertaa myyjänä. Aikaisemmin olen harjoitellut hyvällä menestyksellä käytettyjen lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden myymistä Kallion puistokirppiksellä.

Meritullinkadun pään aukio toimii hyvin kirpispaikkana. Testasimme sitä naapuritalolaisten kanssa pop up -kirppiksenä jo viime vuonna. Nyt se oli jälleen luonteva paikka kaappien aarteiden myymiseen. Myyjiä oli muutamia ja takaisin kellariin roudatut laatikot olivat kevyempiä kuin aamulla.

Haaveenani on, että saisimme jossain vaiheessa Kulmakadusta kirppiskadun Krunaan. Varmasti autoilijatkin ymmärtäisivät, jos parkkipaikat vallattaisiin kerran vuodessa kirppisruuduiksi. Katu on mukavan mittainen, mahtuisikohan sinne peräti 40-50 myyntipistettä.

Täytyy laittaa kyselyt kaupungin suuntaan vetämään. Seuraava Siivouspäivä 31.8. tulee hieman liian nopeasti mutta varmasti kaappeja pääsee tyhjentämään myös ensi vuoden puolella. Silloin toivottavasti lukuisten myyjien voimin Kulmakadulla!

Blogia on haasteellista kuvittaa tapahtumakuvilla. Selatessani Siivouspäivän otoksia, jokaisessa fiiliskuvassa oli aina joku, jolta olisi pitänyt pyytää lupa julkaisulle. Niinpä päädyin kahvikuppeihin ja chili-suklaaseen. Mieheni yllätti "työn raskaan raatajat" maitokahveilla. Pitihän se ikuistaa.

Ei kommentteja