Juoksutreffit

Lenkillä ajatustenvaihto on hedelmällistä. Happi puskee päähän ajatuksia ja endorfiinit saavat hyvän hyrinän päälle. Maisemista saa ammennettua energiaa ja jutunjuurta. 

Saatan yksin juostessa alkaa pölistä samaa vauhtia juoksevalle ventovieraalle. Silloin mua yleensä katsotaan hieman vinoon, mutta useimmiten mulle kuitenkin vastataan. Veikkaanpa, että jotkut luulevat jutusteluani iskuyritykseksi. 

Koskapa juokseminen on välillä liian yksinäistä puurtamista ja koskapa maailma on täynnä mielenkiintoisia, mielettömiä ja tutustumisenarvoisia ihmisiä, alan järjestää itselleni juoksutreffejä. Ensimmäinen kutsu lähti juuri äsken sähköpostistani eteenpäin. Saa nähdä, tarttuuko tuo mahtava tyyppi siihen. Emme ole koskaan ennen tavanneet, mutta toivon mukaan, jos kaikki menee nappiin, tapaamme joku päivä kevään koittaessa lenkkivaatteet päällä Kaivopuistossa. 

Kuva viime huhtikuulta, kun Uunisaareen pääsi vielä siltaa pitkin. 
Tänä talvena ei ole siellä tullut vielä käytytä. 

2 kommenttia

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta.. =) Itse tykkään juosta kaverin kanssa tai ryhmässä. Hitaat ja minulle siis tylsät lenkit saavat sisältöä höpötyksestä. Reippaille lenkeille kaverin läsnäolo tuo motivaatiobuustausta ja pitkille lenkeille tarvitaan omalla kohdallani puheseuraa.

  Itse olen huudellut lenkkisauraa facebook-sivuillani, mutta ihan tuntemattomia en ole lähestynyt. Toivottavasti kirjoitat tälle tarinalle jatkoa.. Mielenkiintoni heräsi.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen miettinyt tätä jo pitkään, mutta nyt vimein uskaltauduin ottamaan yhteyttä. Jos saan itselleni juoksu- tai kävelyseuraa ja seuralaiseni antaa luvan, tottahan toki kerron treffeistä täällä. Jos taas lenkkikaverini haluaa pitää tapaamisemme kahdenkeskisenä, sekin käy mainiosti :)

   Marika tässä muuten sinulle avoin kutsu: kun tulet pk-seudulle, tavataanhan lenkin merkeissä :)

   Poista