Juoksee sylkeään nopeammin


Katupöly, hiekka, siitepöly. Keuhkot vinkuvat, lima nousee suuhun. Olen keväisillä lenkeillä sylkykone. Mummini meinaa varmasti tipahtaa pilvenreunalta nähdessäni moukkamaista käytöstäni. Mutta minkäs sille mahtaa, sylkemättä ei henki kulje ja hengittämättä... No silloin voisi tulla pilvenreunalle ruuhkaa.
Jos mulla olisi intiaaninimi, se olisi varmasti Juoksee Sylkeään Nopeammin. Vaikka kuinka yritän sylkeä myötätuuleen ja olla sylkemättä hampaiden välistä, silti onnistun useimmiten juoksemaan päin suustani juuri lennähtänyttä klimppiä.

Ratkaisu syljen läikittämiin juoksutrikoisiin olisi varmastikin camo- tai kukkakuosilliset pöksyt. Niissä läikät eivät erottuisi yhtä selvästi.


En ole enää näkymätön yöjuoksija yön pimeydessä. 
Juoksen pitenevissä kevätilloissa kohti auringonlaskua.  

Alkuviikon juoksut eivät menneet viikonlopun juhlinnasta johtuen aivan ohjelman mukaisesti. Maanantain kevyt kahdeksikko vaihtui lauantaina missattuun reippaaseen lenkkiin. Näin kovaa kolmikkoa ei kannata toistaa peräkkäisinä päivinä kovinkaan usein:

Ma 3.4. reipas lenkki 8,1 km | 44:20  5:28 min/km 
+ verkat alkuun ja loppuun 3,58 km  21:25 5:58 min/km

Ti 4.4. vauhtivedot 10 x 90 s  15 min  3570 m  4:12 min/km
+ verkat alkuun ja loppuun 6,1 km  38:26  6:18 min/km

Ke 5.4. viikon pitkis 22 km  2:23:00  6:30 min/km

2 kommenttia

  1. :D :D tosta syystä mä ennuskalla räkiä lenkillä. Meno on kirjaimelliswsti räkä poskella sen jälkeen... Jos mulla olis intiaaninimi niin se olis sitten Juoksee paperituppo nenässä. Mulla alkaa helposti vuotamaan verta nenästä ja melko usein oon painellut menemään nessunpuolikas röörissä. Sangen kaunista katseltavaa varmastikin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina vaan lisää syitä, miksi meidän on ihan pakko lähteä yhdessä lenkille ;) Toisella tukot nenässä ja toinen sylkee molempien paidat ja pökät läikikkäiksi. Ja mullakin vuotaa nenästä helposti verta... Lika barn leka bäst!

      Poista