Pebabongarit


Onneksi on toimivat jalat ja lenkkarit niiden päässä. Muuten en olisi saanut haettua tärkeitä työpapereita Töölöstä ja lasta eftiksestä samalla kertaa. Jompi kumpi olisi jäänyt yleisillä hoitamatta, mutta nyt jäi aikaa jopa rupatteluun.

Ja ehdinhän mä toki matkallakin rupatella. Sain juttukavereikseni hieman elttaantuneelle levälle ja väkijuomalle tuoksuvat, kevätauringon värittämät rantojen uroot. Pultsareiksikin heitä saattaisi joku kutsua. 

"Hei tyttö pysähdy!"

Teen työtä käskettyä, vaikken ihan tyttönä itseäni pidäkään.

"No kato, tossa se nyt on!"
"Ai mikä", ihmettelee kaveri.
"No peba tietty! Etkö sä nää?"
"No katos, siinähän se on! On niin pieni etten meinannut huomata. On se hieno."

Miehet ovat ilmeisesti harjoitelleet naisten mielistelyä veneen alla tai missä lie talvehtiessaan.

"Kiva kun tytöillä on taas sukkahousut jalassa kun ne juoksee. Talvella kaikilla oli tuulihousut eikä niiden peboja nähnyt."

Olisin voinut ottaa keskustelusta nokkiini, mutta se oli aika lystikästä sanailua, tavallaan jopa herttaista. Tunsin kahden silmäparin lämmön joksutrikoideni takapuolella spurtatessani Kaisaniemen rantaa eteenpäin. Vai sukkahousuiksiko niitä pitäisi tästä lähtien kutsua? 

Oli ihan pakko hidastaa Töölööseen päästyäni sopivan näyteikkunan edessä ja katsoa miltä se tytön peba nyt sitten oikein näyttää. Olivat oikeassa, on se hieno. 


Vielä saadaan odottaa tovi ennen kuin futismaalit voidaan nostaa vesialtaasta ylös. 
Helteisiin on valitettavasti vielä aikaa. 

Pe 21.3. siirtymäjuoksu 5,1 km | 32 min | 6:16 min/km

9 kommenttia

 1. :D mahtavaa sanailua, olisin saattanut nauraa kippurassa rantojen uroiden kanssa. Sulla on kyllä mahtavaa lenkkiseuraa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat hilpeitä mutta lemahtivat sen verran voimakkaasti, etten uskaltnut vetää naurun verran ilmaa sisään ;D

   Poista
 2. Me ihmiset - kaikessa erilaisuudessamme - olemme mielenkiintoisia! Hyväähän he tosiaankin tarkoittivat =) "Sukkahousut" nostattavat silti hilpeyden mieleeni (huutonaurua!!) ja päässäni alkaa soida Mikko Alatalon ikivanha "Tytöt tahtoo pitää hauskaa"-kappale.. Sitä hieman mukaillen sunnuntaiaamun viettoon:

  ..Sukkahousut jalkaan,
  uusi lenkki alkaa,
  heippa ja soitellaan.
  Tytöt tahtoo olla tikis,
  eikä sitä peittele.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtava viisu! Rallattelin sitä pukiessani kisasukkahousuja päälleni ennen HSM:lle lähtöä.

   Poista
 3. Täytyy sanoa, että hieno asenne. Moni tuollaisesta kilahtaa pahastikin, vaikka ei nuo varmasti pahaa tarkoittaneet kun ihasteli sun sukkahousujen kätkemää pebaa. Se on vähän outoa, miksi miehetkin käyttää juostessa ja pyöräillessä kanssa noita sukkahousuja, mutta ei normaali pukeutumisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tuntemani miehet jotka juoksevat sukkahousuissa, tykkäävät siitä vapaudentunteesta hurjasti. Onneksi miesten housuissa on nykyään elastaania/lycraa, josta naiset ovat saaneet nauttia jo pitkään.

   Nämä olivat harmittomia, siksi en ottanut hernettä nenään. Sen sijaan multa ei löytynyt hippuakaan huumoria kun eräs mies yritti iskeä mua Makkaratalon Lidlissä sulkemisaikaan. Joko hän oli epätoivoinen, kun ei ollut vielä saanut ketään kainaloonsa, tai sitten mä näytin jostain syystä helpolta nakilta. Joka tapauksessa, hän ylitti sen hienoisen näkymättömän viivan ja sai kyllä kuulla siitä. Sanottaisiinko etten ollut kovinkaan diplomaattinen ;)

   Poista
 4. Oi voi - kylläpä taas kannatti tulla lukemaan. Voin kertoa, että teit nyt mun päivän. Tästä lähin alan kutsumaan kaikkia trikoita sukkahousuiksi :D
  Ja tuo "on se hieno". Se on vaan niin täydellisesti sanottu. Just meinaan tänään kyyläsin omaani peilistä ja kirosin sen kasvamista. Mutta nyt tätä sun juttua lukiessa tajusin, että perkeles nythän se vasta hieno onkin! NI
  Hurraa sukkahousupukuisille lenkkeilijöille ja peboille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että tulit tänne kommentoimaan ja just nyt. Valitsin itselleni huomiselle Street Runille mikromittaisia sukkahousuja ja tuntui siltä kun olisin kasvanut koon verran kesän mittaan. Otti päähän. Mutta nyt ajattelen, että onpahan katsojien helpompi nähdä mun ihana peba.

   Ja hurraa laitapuolen kulkijoille, joilla on pilke silmäkulmassa... tai ainakin jotain!

   Poista
  2. Mikromittaisia sukkahousuja! :D :D :D Ai helvata :D
   Oot mun idoli - keveitä kilsoja mikrosukkiksissa huomenna!

   Poista