Tulostavoitteet vuodelle 2019


Tässä vaiheessa juoksuvuotta, kun kisoihin on vielä rutkasti aikaa, on hauska leikitellä tulostavoitteilla. Vasta treenit (ja maratoonarin tasotesti) näyttävät, onko niissä realismin häivääkään, mutta ainahan on luvallista haaveilla.

13.4. Helsinki Spring Marathon
Toivottavasti pahin siitepölyallergia iskee vasta HSM:n jälkeen. Ehkä siinä tapauksessa mulla voisi olla mahdollisuus saada maratonilta parempa aika, kuin Tallinnassa viime syksynä (3:55:37).

27.4. Helsinki10
Midnight Run 2017 meni aikaan 49:40 ja viime vuonna pääsin maaliin Helsinki kympillä sydän kovasti pamppaillen ajassa 53:42. Veikkaan, että tuloshaarukka asettuu noiden kahden tuloksen väliin, sillä en halua alkaa revitellä vain pari viikkoa maratonista.

8.6. HHM
Olen jänistänyt pari viimeisintä Helsinki Half Marathonia. Paras aikani sieltä on 1:50:27 vuodelta 2016. Olisikohan nyt aika puristaa ajasta 28 sekuntia?

Vuoden 2018 yhdeksän suosituinta Instagram-kuvaani: ihania juoksukavereita, kisoja, mitaleja, eläinkunnan edustajia, juoksumaisemia, Hokaa ja pieni rakkaani. 

3.8. Helsinki Twilight Run & Walk (puolikas)
Puolimaratonin enkkani on keväältä 2017 HSM:lta. Olen megailoinen, jos saan tiristettyä sekunteja ajasta 1:47:36. Tosin en ole pettynyt, jos alitan vain Kaisaniemen juoksun puolikkaan ajan (1:49:03).

18.8. Paavo Nurmi Marathon
PNM:lla sää voi tehdä tepposet. Jos helle iskee päälle tässä tai jossain muussa kisassa, enkkametsästys on parasta jättää sikseen. Jos säiden jumalat ovat kuitenkin tänä vuonna armolliset, yritän saada minuuttilukemaa pienemmäksi, kuin vuoden 2017 Terwamaratonilla ja Tampere maratonilla (3:51:risat).

31.8. Midnight Run (ei ilmoa vielä sisällä)
Jos saan taas viime vuoden tapaan ystäväni Mikon jänistettäväksi, hän saa päättää millä vauhdilla juoksemme maaliin. Jos taoiteaika on tosi kova, hän saa sitten puolestaan kirittää mut maaliviivan yli. Simppeliä, eikö vaan!

29.9. Berlin Marathon
Tähänastinen kovin maratontulos on muutaman vuoden takaa Tallinnasta. Olisiko nyt aika alittaa 3:41:27?

Katsotaan sitten kisa kisalta, paiskaavatko todellisuus ja tavoitteet kättä sittenkään. Toistaiseksi treeni-into sen kun kasvaa. Taidan mennä taas tänäänkin juoksumattoa kuluttamaan lasten mentyä nukkumaan.


Kaisaniemen juoksun tulokset vuodelta 2017. En ole mikään huippujuoksija, mutta kunhan kisat ovat tarpeeksi pienet, mullakin on mahdollisuudet päästä ikäryhmässäni top-kolmoseen. 

6 kommenttia

 1. Mekin tullaan Berliiniin juoksemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Mua suretti, kun et päässyt siellä viimeksi juoksemaan.

   Poista
 2. Hei, mahtavia tavoitteita! Seurailen mielenkiinnolla. Mulla on myös tavoitteena maratonenkan parantaminen, mutta se voi olla toukokuisessa Kööpenhaminassa hankala tehtävä, jos sattuu kovin lämmin päivä. Muita juoksuja en ole vielä suunnitellut. Tsemppiä treeneihin! Kirjailehan blogiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksista! Vähän jännitti laittaa näin yksityiskohtaiset tavoitteet kaikkien nähtäviksi. Olen ihaillen seurannut harjoitteluasi. Sait kyllä uskomattomat kilsat kasaan viime vuonna, varsinkin kun sulla on niissä laatua vaikka muille jakaa.

   Toivotaan, että saisit optimaalisen sään enkkametsästykseen. Mä lupaan pitää peukkuja!

   Poista
 3. Hyvä lista! Nähdään (viimeistään) viivalla Twilightissa, Suomessa toivon mukaan aiemmin. Omalla listalla ei ole vasta kuin maastoseiska täällä, puolikas keväällä jossain, Twilight ja Tallinnan maraton. Saas nähdä miten käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että tulet taas kesällä Suomeen, ja keväällä myös! Sulla on tosi hyvä kahden teen kisakombo. Kiva päästä sun kanssasi yhdessä viivalle <3

   Poista