Juokseminen häritsee keskittymistä

Kävin juoksemassa viikon vedot Eläintarhan kentän sijasta Pohjoisrannassa. Tarkastin lämmittelyjuoksulla liikennevalojen ja mutkan välisen etäisyyden. Sain siitä passelin 500-metrisen.

Juoksin neljä 2000 metrin pätkää 90 sekunnin palautuksilla. Toisin sanoen ravasin rantabulevardia 16 mitallisen verran miltei niin kovaa, kuin jaloiltani pääsin.

Harvat Pohjoisrannassa siihen aikaan liikkuvat ihmiset olivat selvästikin kiinnostuneita puuhastelustani iltamyöhään. Yksi poikakolmikko olisi tarjonnut mulle kunnon viinahörpytkin, oma juomapulloni kun oli jäänyt kotiin.

Suorimman palautteen sain kuitenkin koko harjoituksen ajan rannassa istuneelta naiselta. Hän köpötteli luokseni treenin päätyttyä: "Tuollainen ravaaminen on hermostuttavaa. Se häiritsee keskittymistä."

Juoksuni teki siis penkkiurheilijaankin aikamoisen vaikutuksen! Edestakaisin juokseminen oli näköjään häiritsevämpää, kuin penkin takana tuhatta ja sataa kaahanneiden autojen metakka. Olen otettu!


Ke 10.8. vedot: 8 km | 38:04 | 4:45 min/km
lämmittely ja jäähdyttely: 4,6 km | 28:33 | 6:12 min/km

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Mä olen aina ollut idioottimagneetti ja tulen ilmeisesti sellaisena pysymään loppuelämäni.

   Poista
 2. Milloin sen sun seuraava mara olikaan? Olen vähän treenikuopassa ja matalalla fiiliksellä tauon jälkeen, mutta jospa se tästä. Tulin siksi lukemaan inspiraatiota:) Onneksi seuraava kisa on "vain" puolikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat kivuttua kuopasta. Tokihan ylä- ja alamäet kuuluvat tähän, mutta ei nuo pakkotelakat kivoja ole. Pidän peukkuja, että treenisi alkavat taas kulkea.

   Viime viikolla varmistui, että teen "loppukokeen" Tallinnan maratonilla 11.9. Viime viikko oli viimeinen rankempi viikko, nyt vain lasketellaan sinne elokuun alkupuoliskolle.

   Poista