Ja seuraava maraton on...

Vihdoin ja viimein sain päätettyä missä ja milloin juoksen vuoden ensimmäisen maratonini. Ulkomailla olisi vaikka mitä houkutuksia, mutta tärkeimpinä kriteereinä maratonille oli tällä kertaa:

1) tasainen rata
2) edullinen (matkat + osallistuminen)
3) ajankohta 15.4.-7.5.
4) osallistujia vähintään 20
5) mieluiten paikallinen

Täytyy myöntää, ettei näillä kriteereillä valikoima päätä huimaa.

Juoksija-lehden juoksukalenterissa palasin aina vaan uudestaan yhden ja saman maratonin kohdalle:
1.5. klo 10:00 JeesusMaraton

Mut hyvin tuntevat nostelevat nyt kulmakarvojaan, syystäkin. En mene sen syvemmälle siihen mihin uskon tai uskonko lainkaan, mutta tunnustettakoon, että teemamaratoneista Rock´n roll -maratonissa olisi enemmän mua.

Ilmo on nyt kuitenkin pistetty sisään, eli vappupäivän aamuna juoksen seitsemän kertaa Malmin lentokentän ympäri. Hetken aikaa näytti siltä, että K2-P2:n iki-ihana Katja olisi tulossa mukaan maratonille, mutta valitettavasti hänen täytyy tehdä vappuna töitä. Työn juhlaa voi siis viettää monella eri tavalla.

Viikkoja h-hetkeen on nyt vähän päälle 13. Hyvinhän tässä on vielä aikaa.

Miten on, löytyisikö täältä innokasta juoksuseuraa mukaan?


Tässä kirkossa pääsin ripille vuonna 1987. 

2 kommenttia

 1. Hahhah!! Olen niin monesti ajatellut, että tuohon tapahtumaan en kyllä mene. :D Olen ehdottomasti sitä mieltä, että jokaisen vakaumus on kunnioitettava ja sinällään arvokas asia, ja minua niin tympii kaikenlainen luokittelu ja "meihin" ja "teihin" jako. Ja tästä tulee niin sellainen olo, vaikka järjestäjien tarkoitus on varmasti ihan toinen. Ennemmin toivoisi korostettavan sitä, että me kaikki olemme samaa juoksuperhettä riippumatta kaikista muista asioista (vakaumuksestakin). Mutta pääpointti tässä meinaa nyt vähän unohtua: hirmusti tsemppiä treeneihin!! Mulla ei ole mitään käsitystä tuosta reitistä, mutta aika hauskalta kuulostaa tuo seitsemän kiekan reissu.

  Tapahtuma ei tällä(kään) kertaa saa minua mukaan, mutta se johtuu nyt enemmän siitä, että taidan juosta seuraavana viikonloppuna Joensuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän oikein hyvin kantasi ko. teemamaratoniin. Mietin asiaa pitkään ja hartaasti ja päätin, että pitäähän tuo kokea. Kerron sitten millaista oli :)

   Joensuu oli mullakin yhtenä vaihtoehtona. Se on vain valitettavasti harmittavan kaukana täältä käsin katsottuna, varsinkin kun toiveenani on heittää maraton päiväsiltään.

   Tsemppiä sullekin treeneihin!

   Poista