Blogin virittelyä


Virittelen blogin ulkoasua pikkuhiljaa kevään mittaan. Koskapa bloggaaminen on mulle vain rakas harrastus, teen muutoksia yhden silloin, toisen tällöin muiden hommien välissä, eli samalla tapaa, kuin päivitän blogia muutenkin. En siirry (vielä) Wordpress-pohjalle, mutta tavoitteena olisi saada hieman raikkautta tänne Bloggerin puolelle.

Eli älä siis hämmästy kun tulet käymään täällä. Sama vanha Poppis täällä turisee sattumuksistaan ja ajatuksistaan lenkkipolulta ja sen vierestä, vaikka vampyyripoppariperhe onkin kadonnut kuvituksesta ja toinen k on saanut sulkeet ympärilleen. Nimen tarinahan on täältä tuttu, mutta laitettakoon se jakoon vielä kerran: Blogin nimen tarina.


Bulevardilla läheisen miestenvaateliikkeen mallinukke odotteli ratikkaa. 

8 kommenttia

 1. Vau!

  Onpas nyt niin hienoa.. Mullehan tulee ihan "blogipohjakateus" .. täytyy itsekin alkaa varmaan sisustamaan blogia kevätkuntoon.. Tää näyttää hienolta! VAU! Olen sanaton.. =) Itse perlkään muokkausta, ettei blogi muutu samanlaiseksi kuin muilla eli häviää joukkoon.. Mutta sinä olet onnistunut säilyttämään oman blogisi persoonallisuuden, vaikka pieniä särmiä ehkä visuaalisesti sitten häivytetty.. Ehkä tarkoituksella? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäät <3 Mulla meni hermo 4,5 vuoden aikana aikaansaamaani sillisalattiin. Toivottavasti en ole kadottanut täältä sitä "omaa itseäni" liikaa. Jos Marika sulle tulee mieleen joitain särmiä, jotka puuttuvat, voit laittaa mulle vaikka privana viestiä.

   Poista
 2. Oi miten freessi ulkoasu. Tykkään.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna <3 Saas nähdä mitä kaikkea tänne kevään mittaan keksin ja millaisen sillisalaatin saan aikaiseksi.

   Poista
 3. Tämä näyttää tosi hienolta! Tykkään kans kovasti :)

  VastaaPoista